Cred ca e mai usor si ieftin cu un dremel sa tai zona in carenaje care e oricum marcata si sa pui butoanele dedicate.
Imbunatatiri Logan 2
Collapse
X
-
Eu mi-am montat incalzire in scaune impreuna cu carenaje cred ca de PH1. Trebuie avut grija daca scaunul soferului e cu reglaj pe inaltime sa specifici asta ca difera carenajul. In rest iti mai trebuie 2 suruburi pentru ambele sa le prinzi (in partea din spate a scaunului). Eu le am de 1 an si totul este in regula.
Comment
-
-
Unde ai butoane false? La Prestige poate
La Laureate e full, buton dezactivare senzori parcare, eco, și pe centru buton geam șofer, rvlv, blocare geamuri spate, geam pasager + buton dezactivare S&S între scaune.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Ideal era sa fie incluse acele opțiuni la un preț mai mic, deoarece le-ar fi cumpărat toți, altfel te mai gândești daca le achiziționezi. Mai este o chestie, daca ar fi incluse toate ar creste cam mult prețul la mașina față de ambiance și atunci majoritatea ar lua ambiance cu AC.
Comment
-
Originally posted by t0rquemada View PostL52-ul meu e full, de aia mi se pare o prostie să ai Laureate /Prestige fără opțiuni în ideea că "le montez eu în fața casei mai târziu".Last edited by Crs. Sandel; 11 March 2016, 22:34.
Comment
-
Urăsc "traforajul" de aia am luat mașina full.
Azi, cu ce am și știu, pot lua orice versiune de Acces (Logan/Duster ph2 ) și o transform în Laureate în 2 zile de muncă, problema e dacă merită efortul financiar.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
pozele cu mocheta cu fonomin de sub torpedou
Comment
Comment