Da, se poate. Volanul costa cam 600 ron, apoi senzor la pedala de ambreaj: 200 ron, trebuie sa atașezi senzorul la ambreaj, buton: 35 ron și activare. Toată distracția costa cam 1000 ron, preț apropiat de cel din fabrica în care, în care ai fi primit senzori de parcare și volan din piele.
Imbunatatiri Logan 2
Collapse
X
-
Daca ai consola dedicata, se scoate vechea consola, se monteaza pe cea noua restul butoanelor, navigatia si apoi se introduce la loc. Eu cand mi-am scos consola de curios sa vad ce e sub ea am observat ca trebuie modificari pt dvd care in spate au latime peste tot (cele universale cu navi, tv, internet, etc), dar cele de pe noile Logan au spatele cat un CD normal si doar fata e 2din. Daca ai drum din greseala prin Cluj ti-o pot monta eu.
Comment
-
Nu ma refeream la dungile de la calandru, ma refeream ca am vopsit logo-ul de pe volan cu albastru, unde este adancit acel scris "Dacia" pe volan, exact cum este inscrisul logo-ului de pe calandru si de pe portbagaj, nu aveam nici o treaba cu ornamentele acelea care mie nu imi plac ;)Last edited by 77sky; 5 April 2016, 21:24.
Comment
-
poze blana perete foc
Comment
Comment