Originally posted by t0rquemada
View Post
Imbunatatiri Logan 2
Collapse
X
-
Originally posted by stendor View PostTe rugam sa ne spui de unde au fost achiziionate si care a fost preul.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Le-am cumparat din Romania.verifica forumul,am spus de cel putin 2 ori de unde intentionez sa le achizitionez,am asteptat 6 luni dupa ele dar se pare ca baietii din cluj s-au tinut de cuvant
Comment
-
Buna seara !
Am montat de curand un montaj electronic care indica temperatura lichidului de racire si tensiunea . Montajul l-am pozitionat in plafoniera iar afisajul intr-o fosta oglinda cu bluetooh care nu mai era functionala. Multumesc pe aceasta cale colegului Fratello pentru montaj .
Am insa o mica problema cu citirea exacta a temperaturii deoarece am un decalaj de 10 grade fata de temperatura exacta citita cu un ELM 327. Indica mai putin cu 10 grade.
Eu am pozitionat senzorul langa sonda de temperatura a masinii prin prindere cu folie de aluminiu autoadezive. Cred insa ca datorita inertiei termice a blocului motor apare acest decalaj.
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu sfaturi unde anume as putea monta sonda de temperatura a.i. sa indice o valoare cat mai reala ?
Am atasat si o poza de pe forum in care se vede o modalitate de fixare a sondei pe acea tabla. Este buna aceasta modalitate ? Se gaureste tabla pentru pozitionarea senzorului ? Pentru ce eu nu am vazut ca tabla sa aiba aceasta gaura.
Comment
-
Dezmembrari - deci depinde cat negociezi. Eu am dat 200 lei, transport + verificare inclusa ( curier ) , masina de pe care am luat-o avea 500km ( maneta era impecabila ).
Montajul il poti face tu, doar activarea din diagnoza sa ti-o faca cineva. Nu trebuie sa fii "priceput"
Comment
-
Originally posted by einstein1984 View Post@dorind, de ce nu iei semnal din firele senzorului masinii?
Comment
-
Carenajele spate. 258 RON/SET de la http://novline-romania.com/categorii...autovehicul=77. Ieri le-am cumparat direct de la sursa (NOVLINE) din Cluj , ca tot am ajuns pe acolo.
Comment
-
Poze cu batatorul acustic.
Comment
Comment