Exista varianta colantarii
Imbunatatiri Logan 2
Collapse
X
-
Salut,
Detin un Sandero Stepway luat in 2014. Duc lipsa unei lumini de plafoniera in spate (din motive de copii).
Ma gandesc la ceva bazat pe led-uri, cu 2 baterii AA si prins cu banda dublu adeziva de plasticul de pe stopul de luneta.
Aveti idee unde as putea gasi asa ceva?
Am vazut asa ceva:
dar pare cam mare. As dori ceva mai mic.
Comment
-
Poti folosii orice corp de lumina cu LED-uri si baterii, lipesti cu adeziv o banda cu arici pe o latura, se agata usor de tapiterie scaune, plafon etc functie de necesitati. Am vazut ceva mai demult in Lidl, era mult mai mare, cu 3 LED uri de putere orientabile, acum nu se mai gaseste.
M-am lovit si eu de problema asta, cu plodul in spate, asa as face, alternativa este montarea unei plafoniere OEM legata in paralel cu cea din fata.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Eu la loganul anterior cumparasem si montasem o plafoniera tot de logan,de la un coleg de pe forum, plafoniera masinii cea cu un bec o montasem in spate ,iar cea noua cu 3 becuri o pusesem in locul celei din fata, si erau legate cum zicea oti in paralel
Si la loganul actual tot asa ceva as vrea sa fac cand voi avea timp, dar cu leduri
Daca vreti lampa cu leduri pe baterii au in ikea una faina, cu senzor de miscare care se aprinde doar seara sau noaptea, dar aceea o am in torpedou, acolo se preteaza foarte bine
Comment
-
Comment
-
Lumina din plafoniera (in spate)
Am cumparat din Jumbo o astfel de jucarie (8 lei / 2 buc). Merge cu 3 baterii AAA.
Concluzia dupa o zi: adezivul de pe spate nu face fata vibratiilor din masina (am folosit ca suport capsele de plastic care prind "tapiseria" de pe plafon).
O alta posibila problema: temperaturile extreme (vara / iarna) din interiorul masinii pot afecta bateriile ? Nu imi fac probleme daca se strica gadgetul, ma tem mai mult sa nu curga bateriile in masina.
Comment
-
-
Originally posted by citronelu View PostAm cumparat din Jumbo o astfel de jucarie (8 lei / 2 buc). Merge cu 3 baterii AAA.
Concluzia dupa o zi: adezivul de pe spate nu face fata vibratiilor din masina (am folosit ca suport capsele de plastic care prind "tapiseria" de pe plafon).
O alta posibila problema: temperaturile extreme (vara / iarna) din interiorul masinii pot afecta bateriile ? Nu imi fac probleme daca se strica gadgetul, ma tem mai mult sa nu curga bateriile in masina.
Comment
Comment