Da pot confirma, batatorul acustic plus paslele antifonante fac toti banii, este o diferenta clara la insonorizare
Imbunatatiri Logan 2
Collapse
X
-
Dacă erau ieftine, le puneam de mult în reprezentanta. Noile modele de pasle perete antifoc au doar 8 prinderi (din care 5 cu piulite (3 de plastic (la fel ca cele de la apărători noroi spate) și 2 de metal, asemănătoare cu cele de pe scutul de la esapament). Pasla pe care am pus-o are data de fabricație 15.07.2015.
Comment
-
Eu de aici am luat ceva de genul 8m.chef sa am sa le pun.
Comment
-
Sapt. trecuta mi-am montat camera de mers inapoi la Autoeuropa Timisoara - 541 ron (piesa + manopera) .
Din ce am vazut si din ce mi-a zis si cel de la service se monteaza un model mai nou care din cate vad nu mai are acele secunde de ecran negru ci ramane imagine cateva secunde dupa ce scot din marsarier.
Camera initiala avea partnumberul 8201595309 si am gasit si pe emag iar ce imi apare pe factura are p/n: 8201675484Last edited by dadan; 4 July 2016, 14:45.RTFM
Comment
-
-
Originally posted by dadan View PostSapt. trecuta mi-am montat camera de mers inapoi la Autoeuropa Timisoara - 541 ron (piesa + manopera) .
Din ce am vazut si din ce mi-a zis si cel de la service se monteaza un model mai nou care din cate vad nu mai are acele secunde de ecran negru ci ramane imagine cateva secunde dupa ce scot din marsarier.
Camera initiala avea partnumberul 8201595309 si am gasit si pe emag iar ce imi apare pe factura are p/n: 8201675484
Partea cu imaginea dupa ce revii din marsarier se seteaza din softul navigatiei (ori ecran negru, ori imagine live pentru cateva secunde).
Comment
Comment