If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Merci fain
La vechiul model de camera am îneles c se alimenta din becul de mararier i de-aia nu mai aveai imagine câteva secunde dup ce scoteai din viteza
Sapt. trecuta mi-am montat camera de mers inapoi la Autoeuropa Timisoara - 541 ron (piesa + manopera) .
Din ce am vazut si din ce mi-a zis si cel de la service se monteaza un model mai nou care din cate vad nu mai are acele secunde de ecran negru ci ramane imagine cateva secunde dupa ce scot din marsarier.
Camera initiala avea partnumberul 8201595309 si am gasit si pe emag iar ce imi apare pe factura are p/n: 8201675484
Si a mai fost nevoie de menavrus? sau se poate cu softul original?
Se poate direct cu softul original, totusi mi se pare foarte mult cat au cerut cei din reprezentanta.
@dadan sa te bucuri de noua imbunatatire a masini si cat mai multe drumuri.
Astăzi am montat plasa în spatele grilei de la radiator. Plasa este mai deasa decât grila și protejează radiatorul de pietre. Plasa este din metal, vopsita în negru și a costat 16 lei, are dimensiUnilever 33X100cm și ajunge pt doua mașini.
are o pasla si pe conducta de admisie aer. am vazut pe duster cum am mai spus, insonorizarea la noile modele este foarte buna, motorul nu se mai aude deloc, se simte ca orice straina de buna calitate
Si eu sunt curios care e imbunatatirea cu un cheder, zici ca e nova si ploua in compartimentul motor. La fel nu inteleg plasa aia de tantari, de cand merg cu masini nu mi-a spart niciodata o piatra vreun radiator.
Totusi suntem in 2016, nu cred ca mai stam sa improvizam cu piese din VItan.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment