If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Scutul de plastic este pus din motive de siguranta, asa spun cei de la Dacia.
In cazul unui impact cel de plastic se sparge dar cel de metal poate produce daune suplimentare din cate am inteles.
Nu te agita ca te agiți degeaba, te duci la dezmembrări și cumperi scut de logan (L1)de fier și îl pui pe mașină, se potrivește la fix, eu am montat pe Logan-ul meu 2014, și a costat scutul 20 lei , dar fiecare face cum crede . Sper ca am fost de ajutor
Mulțam, o sa încerc si dezmembrabile dacă zici ca ai pus înseamna ca merge.
De cand conduc nu am dat cu scutul in nimica, exceptând ca o arzi offroade zi de zi, pentru ce sa-ti pui scut de metal ?!
Nu e vb de offroad, e doar faptul ca e mai mare si am impresia ca acoperă golul care se vede când te uiți în habitaclu la motor... si se vede asfaltul, doar din perspectiva asta
Daca acopera mai bine motorul si il tine mai curat atunci probabil ca merita, doar ca aduce extra greutate. O sa ma uit si eu pe sub a mea sa vad cat acopera scutul de plastic care il are.
Uite la găurile astea ma refer (vezi foto marcat cu cercuri negre)... la mine cel putin se vede asfaltul... în toată splendoarea lui... sper ca acest scut sa le acopere... o sa mai fac niște săpături
Mi s-au impaienjenit ochii de cand caut comenzile pentru afisare cati litri de benzina sunt in rezervor. Masina este Logan2plus 1.2 16v, nou-nouta si nu ii activez CB si celelalte (remapare, senzori parcare etc) pana la prima revizie.
Poate se milostiveste cineva de mine si imi sopteste algoritmul. La celalalt Logan stiam dar acum s-au schimbat lucrurile, cica.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment