de unde ai luat plasticele si cotiera.sunt si eu interesat.si daca se poate si un pret.multumesc
Imbunatatiri Logan 2
Collapse
X
-
Originally posted by GuGu21 View Postnu-mi place cotiera, se vede ca nu face parte din peisaj ...
Ps. Camera aia de mers inapoi arata ca o mega improvizatie.
Comment
-
Originally posted by GuGu21 View Postnu-mi place cotiera, se vede ca nu face parte din peisaj ...
Originally posted by darksun View PostAdica exact si parerea mea cam la orice cotiera de logan fie ea si originala. Marea problema e frana de mana care este exact sub si trebuie cotiera sa fie inalta care o face sa arate ca nuca in perete. Tot am vrut sa montez una dar arata odios.
Comment
-
-
Originally posted by darksun View PostNu era vb ca deranjeaza la frana de mana, ziceam de faptul ca trebuie sa stea foarte sus ca sa aiba loc si frana de mana. Uita-te la majoritatea masinilor straine, cotiera este lipita de tunelul central. Asa, arata si bine.
Originally posted by GoDYX View PostInca nu stiu cat ma va costa, masina este in service cu o problema de fabricatie. Voi plati cand o voi ridica. Voi reveni cu detalii
Comment
-
Originally posted by eliadib View PostOh, atunci, am înțeles eu rau... poate un pic estetic nu da bine... cel putin din punctul meu de vedere... dar utilitatea se simte... cel putin pentru mine
Ce problema?
Comment
-
Nu se considera reclama, mai terminati cu prostiile. Suntem in topicul Imbunatatiri Logan si e normal sa zici ce ti-ai pus pe logan, sa dai un link sa vedem si noi de unde, ce si cum. Sunt admini care se ocupa si reactioneaza la asa ceva si intervin daca cineva intrece masura. Un link acolo sau un nume nu se considera reclama ...
Comment
-
As fi curios daca sunt bune astfel de ornamente de crom pentru manere si pe Logan :
Pe site-ul de comanda respectiv scria ca ar fi doar pentru :
Duster Sandero Sandero Stepway Lodgy
Nu stiu daca sunt aceleasi marime manerele de pe Logan cu celalalte modele
Comment
Comment