Vedeti ca scaunele de Logan 2 au si airbaguri! Iar husa trebuie sa permita deschiderea lui!
Imbunatatiri Logan 2
Collapse
X
-
Originally posted by gospag View PostImi poate recomanda cineva huse pentru scaune? Nu dau seama pe Emag care e compatibil sau care nu .Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!
Comment
-
Sunt foarte bune cele de pe huse ro , eu am huse de la ei de un an deja...vin foarte bine , arata si profi, eu zic ca isi merita banii + ca ti le pe poti configura cum vrei. Pentru cine sta pe langa Arad fac si montaj care merge destul de repede si e ok.
Comment
-
Originally posted by Crs. Sandel View PostEu as ramane la cele de aliaj, pe 15".......
Comment
-
Pe mine m-au surprins oglinzile, ca stiam ca sunt in culoarea caroseriei dar editia asta de Prestige vin cu oglinzile argintii, asortate la jante. Initial am cerut sa-mi fie vopsite dupa care, vazand in curtea celor de la Renault o ditamai reclama la noul Megan GT, masina albastra cu oglinzi argintii, m-am razgandit si le-am lasat asa.
Comment
-
Originally posted by gospag View PostImi poate recomanda cineva huse pentru scaune? Nu dau seama pe Emag care e compatibil sau care nu .
pe vechiul logan am pus huse de la ei acu vreo 7-8 ani. nu s-au decolorat, nu s-au rupt, nu s-au subtiat.
pe actuala masina tot de la ei mi-am luat. diferenta de pret fata de husele universale din supermaket-uri este pe deplin justificata.Computer, did we bring batteries?... Computer?...
Comment
-
Da sunt ok, husele cumpărate pe comanda de la un dealer din Timișoara. Le am de 2 ani și 9 luni. Le-am spălat anul trecut, important este ca nu s-au lăsat. Dai un ban în plus, dar merita. La job am luat pe fuga niște huse universale la 120 ron și deja au început sa se scamoseze. Daca vrei sa te tina multi ani, cumperi huse pe comanda.
Comment
-
Originally posted by gospag View PostImi poate recomanda cineva huse pentru scaune? Nu dau seama pe Emag care e compatibil sau care nu .Originally posted by old_radu View Post...si eu sunt interesatNu condu cu viteza mai mare decat poate sa zboare ingerul tau pazitor!! sigpic
Comment
-
-
-
Huse foarte bine eu am gasit la Carrefour. M-au costat 142 de lei, au custura pentru airbag, material super bun si se pliaza perfect pe scaunele de logan 2. Cand ma duc la masina va fa o poza sa se vada denumirea ca nu mai am ambalajele.
Comment
Comment