In alta ordine de idei o imbunatatire "reala" sunt niste arcuri sa nu mai stea cocotata. A pus cineva ? mai ai garantie dupa ?!
Imbunatatiri Logan 2
Collapse
X
-
Eu mi-am luat o husa de la reprezentanta 25 de lei. Arata bine si e interesanta ca grosime. Cand am vandut masina am vazut ca nenicu' ala cosea o husa din piele pe un volan la o masina. Astea din fabrica care sunt imbracate în piele tot asa subtiri sunt.
Am vazut la un magazin cu piese ca imbraca orice volan in piele dar n-am intrebat daca trebuie dat jos.
Comment
-
-
Păi e simplu http://bfy.tw/75AUPentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Si cand s-o umple mocheta aia de praf....."tiganie" e parerea mea.Last edited by Old Driver; 6 August 2016, 19:16.Nu condu cu viteza mai mare decat poate sa zboare ingerul tau pazitor!! sigpic
Comment
-
Le mulțumești rușilor, modificările sunt din 2014!
Idei au berechet, punerea în practică cam scârțâie, mocheta pe buza portbajului nu are ce căuta (apă!) dar se vedea mai bine materialul folosit.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
Comment