Există after tot la ruși
Imbunatatiri Logan 2
Collapse
X
-
Protectie lovile pietricle radiator
Salutare,
Are cineva idee de vreo plasa,ceva de genul care sa nu mai permita ca pietricele sa loveasca radatorul mai ales iarna? Am vb la dealer si au zis sa vin cu ce vreau sa montez in spatele grilei si se rezolva.
Trebuie sa fie si rezistenta,sa nu se gaureasca...
Multumesc
Comment
-
Originally posted by t0rquemada View PostExistă after tot la ruși
Comment
-
O solutie ar fi folosirea paravanturilor, am vazut un Logan cu ele lipite pe exterior (stiu dezavantajul cu fortarea geamurilor).
Povestea cu rusii a fost cand eram student si un pic dupa, cine stie ...stie ce inseamna (anii 90, trafic mic de frontiera), povesti studentesti adevarate, muzica buna, chitara, gagici....etc
Acum vad numai elite in jurul meu, cred ca am ramas in urma....Last edited by Oti; 18 September 2016, 17:44.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Am mai vb despre asta. Maine fac niste poze si iti trimit. Plasa am luat-o de la www.alfaromtrans.ro si a costat undeva la 15 lei ( ajunge pentru doua masini)
Sau cauta mai sus la postarile din iulie.
Vezi postul 2257 si 2263sigpic
Comment
-
Originally posted by MihaiiahiM View PostAm mai vb despre asta. Maine fac niste poze si iti trimit. Plasa am luat-o de la www.alfaromtrans.ro si a costat undeva la 15 lei ( ajunge pentru doua masini)
Sau cauta mai sus la postarile din iulie.
Vezi postul 2257 si 2263
Mulțumesc mult
Comment
-
Schimbare boxe
Am schimbat boxele de origine cu 2 kituri :
Kit difuzor 2 cai Focal Auditor R-165S2 165 mm 249
Kit difuzor 2 cai Focal Auditor R-130S2 130 mm care includ si tweetere pentru fiecare boxa!
Se aud mult mai bine si se simte si bassul destul de puternic.Am trecut de la -4 la +1Attached Files
Comment
-
Originally posted by Mike959 View PostAm schimbat boxele de origine cu 2 kituri :
Kit difuzor 2 cai Focal Auditor R-165S2 165 mm 249
Kit difuzor 2 cai Focal Auditor R-130S2 130 mm care includ si tweetere pentru fiecare boxa!
Se aud mult mai bine si se simte si bassul destul de puternic.Am trecut de la -4 la +1
O antifonare cred ca ar face diferenta.
Comment
-
Originally posted by ciprs View PostNu zdrangane usile cand dai mai tare? Ca difuzoarele sunt destul de puternice.
O antifonare cred ca ar face diferenta.
Originally posted by alinn28 View PostDin câte am văzut pe net, aceste difuzoare nu au plasa de protecție peste tot ceea ce nu prea e ok, în rest audiție plăcută!
Ce înseamnă asta?
Mulțumesc mult
Comment
Comment