Daca te prinde politia/rar-ul cu asa ceva pe sandero/logan te-ai ars!! + ca voi aveti impresia ca da vreo rigiditate mai buna masini, wrong , defapt la o tamponare face mai mult rau decat bine , cadrul motor nu este facut pentru acel bull-bar .
Imbunatatiri Logan 2
Collapse
X
-
Last edited by prometheus; 15 November 2016, 23:21.sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
-
da, mai ales folia "oglinda" de pe masinile d epolitie. fraierestenii n-au voie "oglinda", ca reflecta soarele si ii orbeste pe ceilalti participanti la trafic. cand l-am intrebat pe militianul rutierist de ce ei au voie, cica isi protejeaza aparatura. ok, aparatura voastra e mai valoroasa decat vietile oamenilor, sau pe voi va doare fix in cele trei litere de vietile soferilor si faceti doar gargara cu preventia si aplicarea legii? liniste...s-a suit in masina si-a plecat, apoi a venit sa-mi ceara sa sterg poza de pe telefon, altfel mi-l confisca. a confiscat pe ma-sa intr-un final, c-au mai venit vreo 2-3 sa faca pozeDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Credeti ca acest ornament cromat de la haion se potriveste si la berlina,la portbagaj?Iar despre bogdan_cr numai cuvinte de lauda!!Mare om,mare caracter!!Si super priceput!Recomand.Attached FilesLast edited by Marian SLZ; 16 November 2016, 15:40.
Comment
-
Originally posted by Marian SLZ View PostCredeti ca acest ornament cromat de la haion se potriveste si la berlina,la portbagaj?Iar despre bogdan_cr numai cuvinte de lauda!!Mare om,mare caracter!!Si super priceput!Recomand.
Se gasesc si pentru berlina
Pe acelai site
Caut la noul symbol
In Turcia loganul nou se numete noul symbol
Yeni Symbol parca in turca
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic
Comment
-
Originally posted by stoicanu View Post
Se gasesc si pentru berlina
Pe acelai site
Caut la noul symbol
In Turcia loganul nou se numete noul symbol
Yeni Symbol parca in turca
Sent from my iPhone using Tapatalk
Comment
-
am observat niste elemente de prindere si niste gaurele in portbagaj - o idee pentru colegii forumisti care au posibilitatea sa creeze un model de mocheta care sa acopere spatele portbagajului.Attached FilesLast edited by TopCat; 17 November 2016, 16:10.Computer, did we bring batteries?... Computer?...
Comment
Comment