If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Mi.am pus si eu o priza d.asta cu usb.Am atasat o poza unde se vede cum am pus plusul.Am infasurat firele intre ele iar chestia aia stransa acolo, gen colier este taiata de.la un "piciorus" d.ala,sunt mai atehnic,imi scapa denumirea exacta.Credeti ca ar putea aparea probleme ceva acolo?am strans destul de bine,firele nu se misca,le-am si izolat cu banda.Priza respectiva ar fi trebuit sa fie rotunda dar a ajuns sub forma aia ..probleme de logistica )
[ATTACH]518870[/ATTACH][ATTACH]518871[/ATTACH][ATTACH]518872[/ATTACH]
Daca vulpoiul e siret atunci siretul este vulpoi?
Modelul asta mergea fix pe partea opusa brichetei
Chiar are un locas acolo numai bun de decupat
Da stoicanu...asta am asteptat si eu sa.mi vina.Oricum ,pe viitor,intentionez sa mai pun o priza d.asta exact in locul indicat de tine .Am pus acum pt ca ma lovesc mereu sa incarc telefonul sau mai stiu ce ...si daca tot o aveam,am zis sa.i fac loc
Eu am in masina 7 USB-URI
Bgate sub torpedou
O tripla in care intra 2 încrctoare x 2 USB si unul cu 3 USB
Toate alimentate direct la bateria
Fiecare are cate un prelungitor de USB si duse acolo unde trebuie
Nu stiu de ce producatorii auto nu au implementat de ani buni montarea usb urilor in autovehicule, cati au nevoie de bricheta auto si cati au nevoie de usb uri? Cati mai fumeaza azi? Mai ales in masina?
In schimb toti avem smartphonuri si tablete, care necesita sa fie incarcate periodic.
Nici marcile premium nu aveau usb uri din fabrica pana de curand
Bucura-te de cele mai frumoase calatorii fara sa porti grija bateriei telefonului sau a tabletei, pentru ca aici vei gasi o gama variata de incarcatoare auto potrivite terminalului tau. Ide...
Dar stai: avem smartphoneul soferului, smartphoneul sotiei, 2 smartphoneuri copiii, o tableta care toate au nevoie sa fie incarcate in acelasi timp... Niste calici francezii ca nu au montat macar 15 porturi USB pentru familia traditionala care nu mai stie ce e aia fereastra ci doar smartfeon si tableta ...
Gugu,eu am ales sa.mi pun priza aia ,urmeaza inca una,doar pentru ca nu.mi place sa am incarcatoare cu priza pt bricheta nu stiu cate.am comandat acum cablu usb retratabil si.l voi aseza foarte frumos in masina fara sa am cabluri imprastiate peste tot.ete vorba doar de design si de cat de practica e varianta cu prize usb.urmatoarea priza ma gandeam sa o am undeva in interior si cablurile sa poata fi tase,practic sa nu se mai vada priza.ramane sa vad cum imi pica mai bine
https://eurogsm.ro/accesorii/incarcatoare-auto.html
Dar stai: avem smartphoneul soferului, smartphoneul sotiei, 2 smartphoneuri copiii, o tableta care toate au nevoie sa fie incarcate in acelasi timp... Niste calici francezii ca nu au montat macar 15 porturi USB pentru familia traditionala care nu mai stie ce e aia fereastra ci doar smartfeon si tableta ...
Oameni diferiți, nevoi diferite, gusturile nu se discuta!
M.am contrazis cu cineva ,insista ca functioneaza.magazinul de la care am achizitionat navigatia imi sugereaza dvb in genul celui indicat de tine,stoicanu.ms !
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment