Parca e camionul Coca-Cola
Imbunatatiri Logan 2
Collapse
X
-
Originally posted by Fanez View PostAi putea sa ma rogi, in schimb eu n-as putea sa le postez, ca nu le am si nici nu le stiu.
Poti sa intelegi ce scrie pe ele?
Incearca aici: http://www.loganclub.ro/forum/showpo...27&postcount=3„Viaţa e prea importantă ca să fie luată în serios.” Oscar Wilde
Comment
-
Originally posted by tipicarul View PostCu riscul de a fi pisălog, as putea sa te rog sa postezi codurile de catalog, pentru ca as dori să cumpăr și eu potcoavele pentru calul ce va veni?!
Sunt disponibile codurile încă din 2014!
"ce e deflectoare și ce vrea ele"
Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
-
Originally posted by Old Driver View PostParca e camionul Coca-Cola
Alte persoane au zis ca da impresia de nu stiu ce masina smechera dar imi scapa numele
Banda va ramane acolo
Ma repet banda este nu mai pentru stop pe frana
Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally posted by Fanez View Post...de craciun.
Arata bine asa. Lipsesc doar doua blonde de pe bancheta din spate.
Pai o sa lipesc si doua blonde pe bancheta din spate [emoji3][emoji3][emoji3]
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic
Comment
-
Daca se aprinde doar la franare e
destul de "in regula". Eu cred ca e deranjanta si pentru tine la un moment dat.
Trimis de pe al meu SM-J510FN folosind Tapatalk
Originally posted by stoicanu View Post...
Pai o sa lipesc si doua blonde pe bancheta din spate...
Comment
-
-
Originally posted by tipicarul View PostMulțumesc!
Barbita este corp comun cu bara fata sau se cumpără și ea separat?
Înțeleg că la MCV ar mai și un scut de rezervor?!
Ai în ordine din față în spate:
"bărbita" - paradoxal montată pe Acces 2014/2015
deflectoare în fata roților față doar pe Stepway și unele Laureate 2014/2015
deflectoare în fața rezervorului nu s-au montat
deflector pe partea inferioară a punții spate pe unele StepwayPentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Le-am citit, le-am citit! Am citit azi noapte si tot topicul cu coduri de piese!
Dar nu mi-a fost clar ce inseamna "barbita" ... si pe de alta parte nici din dialogys nu se intelege prea bine: deflectoarele de la roti sunt denumite aparatori de noroi si apar pe desene in spatele rotilor si nu in fata lor.
De aceea prefer sa intreb in stanga si in dreapta de mai multe ori... am lucrat si lucrez cu cataloage de piese online proprietare ale unor firme relativ similare, mult mai mari/celebre decat Renault si am avut de multe ori surpriza sa comand gresit piesele de motor deoarece gama de produse era foarte variata iar sistemul era destul de sarac in informatii, sau in conceptia lui existau anumite greseli/neactualizari.
Asadar din toata discutia asta am aflat despre intreg inventarul de deflectoare care ar trebui sa fie echipata masina si ca este posibil ca pe masina sa existe cateva dintre ele... deci pana nu vad ce se afla pe masina, nu are rost sa fac vreo comanda. Multumesc!Last edited by tipicarul; 31 March 2017, 12:57.„Viaţa e prea importantă ca să fie luată în serios.” Oscar Wilde
Comment
Comment