Vreau si eu sa cumpar asa ceva! Arata ca dracu' MCVul meu... se vede sub roata de parca ar fi un utilaj de constructii.
Imbunatatiri Logan 2
Collapse
X
-
Am adus cea mai mare imbunatatire Loganului 2,inmatriculat anul trecut in octombrie....si-anume...l-am vandut!!!.totul e mult mai comfortabil acum,nu mai aud scartaieturi de la scaun/stalp/inelele de la ceasuri,nu mai imi suiera nimic pe la usa...este extraordinar.Va sfatuiesc sa faceti la fel:-D.Mult succes!!!
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Comment
-
era varianta prestige fara pilot si navi(aveam navi dar cumparata separat).suma totala cheltuita a fost de 7500 euro(din care 200 euro o rabla ca sa beneficiez de program).la revanzare am luat pe carucior 7900 euro (navigatia si roti de iarna incluse).mai mult sau mai putin n-am pierdut nimic la ea.
acum conduc un opel astra j 1.6 115 cai pt urmatoarea luna si ma bate gandul la acelasi opel astra dar 1.4T 140 cai....pretul este de 11300 euro cu tva de la Radacini Motors de pe Timisoarei cu 5 km rulati la bord..adica noua....dotari full inclusiv cortina airbag spate,player tactil,pilot,clima dual...etc.
Comment
-
Originally posted by Olly09 View PostAm adus cea mai mare imbunatatire Loganului 2,inmatriculat anul trecut in octombrie....si-anume...l-am vandut!!!.totul e mult mai comfortabil acum,nu mai aud scartaieturi de la scaun/stalp/inelele de la ceasuri,nu mai imi suiera nimic pe la usa...este extraordinar.Va sfatuiesc sa faceti la fel:-D.Mult succes!!!
Originally posted by Olly09 View Postera varianta prestige fara pilot si navi(aveam navi dar cumparata separat).suma totala cheltuita a fost de 7500 euro(din care 200 euro o rabla ca sa beneficiez de program).la revanzare am luat pe carucior 7900 euro (navigatia si roti de iarna incluse).mai mult sau mai putin n-am pierdut nimic la ea.
acum conduc un opel astra j 1.6 115 cai pt urmatoarea luna si ma bate gandul la acelasi opel astra dar 1.4T 140 cai....pretul este de 11300 euro cu tva de la Radacini Motors de pe Timisoarei cu 5 km rulati la bord..adica noua....dotari full inclusiv cortina airbag spate,player tactil,pilot,clima dual...etc.
Comment
Comment