If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Mulțumesc. Unde am găsit aceste macarale electrice am văzut că vin și cu cablurile pentru instalația electrică (care sunt de la ”Sandero 2”). De aceea întrebam, nu știam dacă să le comand sau nu.
aia o poti estima, nu exista senzor care sa citeasca respectiva temperatura. la fel, temperatura din evacuare. unele ecu calculeaza temperatura respectiva, dar de afisat in bord nu cred ca e posibil. daca ecu nu transmite informatia pe can, sau cb nu stie sa interpreteze stringul respectiv din telegrama, n-o vei avea afisata decat intr-un soft de diagnoza.
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Are cineva montat GPL pe 1.2 AFTERMARKET? As fi interesat sa ii pun si eu... Niste feedback-uri avem?Consum?Mentenanta?Costuri?Dar mai ales mai trage "paraitoarea pe gaz"?
Eu am montat de un an Landi Renzo. Am făcut intre timp 30 de mii de km, in total am 50 de mii. Ce pot sa spun e ca, până acum, sunt mulțumit de afacere: consum mediu 7,5-8 pe gpl, revizii relativ ieftine, șareta e ceva mai puturoasa pe gpl (de simte o oarecare diferența la mersul pe gaz), insa asta tine de reglajul instantalatiei.
În luarea unei decizii legate de montaj, cred că trebuie ținut cont și de faptul că motorul acesta (1.2) nu e cel mai reușit și că, mai devreme sau mai târziu, gpl-ul va determina apariția unor probleme. În consecință, decizia nu e chiar simpla.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment