Originally posted by mr.K
View Post
Imbunatatiri Logan 2
Collapse
X
-
Originally posted by mr.K View PostDar macar poti sti cate grade sunt afara, chiar daca obtii informatia cu mult efort..
.
Temperatura exterioară există pe orice X52 indiferent de echipare, aici era vorba de afișarea temperaturii motorului/exterioare pe Medianav fără multiplexorPentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
O solutie eleganta ar fi ceva ce inlocuieste aeratorul stanga de pe consola centrala cum se face la BMWLast edited by proteinman; 2 May 2017, 21:20.
Comment
-
Eu am o idee de milioane...
Propuun sa scoata turometrul, vitezometrul si poate si rahatul ala care iti spune cate benzina mai ai in rezervor. Cine e de acord?
ca sa nu fie totusi oamenii suparati, ar putea sa introduca un indicator pentru a stii cand trebuie sa faci pipi, sa fumezi o tigara ;)
E o gluma acest post dar mr. K are dreptate cu indicatorul ala de schimbat viteza....fix aluia ii simteam lipsa pe L1Last edited by sebibv; 2 May 2017, 21:25.
Comment
-
Originally posted by proteinman View PostO solutie eleganta ar fi ceva ce inlocuieste aeratorul stanga de pe consola centrala cum se face la BMW
Daca se consideră reclamă, rog un moderator sa stearga linkul!„Viaţa e prea importantă ca să fie luată în serios.” Oscar Wilde
Comment
-
Originally posted by t0rquemada View PostIar batem câmpii... ca de obicei
Temperatura exterioară există pe orice X52 indiferent de echipare, aici era vorba de afișarea temperaturii motorului/exterioare pe Medianav fără multiplexor
Nu ca nu as vrea si asa ceva, eu vreau sa imi indice si temperatura pneurilor daca ar fi posibil.
Comment
-
Originally posted by t0rquemada View PostCâinele latră caravana trece.
Da se poate, dar are lag(actualizare în zeci de secunde) și se oprește la 62C
Dar se poate folosi cu succes pentru temperatură exterioară
Comment
-
Comment