Ce poti face: desfaci manerul pasagerului dreapta, fata si cu suruburile de acolo mergi la Hornbach, Dedeman etc. E imposibil sa nu aiba acolo.
Imbunatatiri Logan 2
Collapse
X
-
Originally posted by ifratos View PostCum al meu MCV Plus a venit de fapt cu multe minusuri intre care si manerele de viraj pentru pasagerii din spate , le-am achizitionat separat recent.Problema este ca nu am gasit la nici un magazin de piese auto diblurile si suruburile cu care se prind de plafon.
Aveti idee daca/unde pot sa gasesc asa ceva (dibluri si suruburi) sau trebuie sa improvizez cu altceva?
Daca fixarea se face in gaura mica, patrata, asta e codul pentru diblurile de plastic 77 03 081 184
Dai comanda de la reprezentanta sau orice magazin de piese Dacia
Mai usor cu pianul pe scari...
Comment
-
Originally posted by ifratos View PostPentru ca unde altundeva as fi putut gasi?La legume-fructe? Si am si specificat asta in mesaj dar poate nu l-ai citit tot.
Oricum daca sunt in Suceava si daca vrei si ai timp poate ma ajuti si pe mine ,cu plata in avans desigur ca sa nu te temi de vreo teapa.
Comment
-
Originally posted by Midnighte View PostDaca fixarea se face in gaura mica, patrata, asta e codul pentru diblurile de plastic 77 03 081 184
Dai comanda de la reprezentanta sau orice magazin de piese Dacia
Mai usor cu pianul pe scari...
Cat despre pian ,da-l in colo , oricum nu-l cobor pe scari, il arunc direct pe geam
Peterpan iti multumesc si tie dar cu ajutorul colegului de mai sus se pare ca o sa rezolv problema destul de rapid.
Comment
-
Nu stiu codul de la suruburi, dar stiu sigur ca se potrivesc cele de la suportul de ochelari de ph1/2. Oricum, cumpara diblurile, manerele ( se gasesc doar la magazine specializate ) si cauta apoi in magazine generale, suruburi care se potrivesc. Un surub dintr-ala, in reprezentanta / magazin piese auto, costa 2-3 lei / bucata, daca nu chiar mai mult pe cand la magazine generale iti iei 10 bucati cu 2-3 lei.
Comment
-
Originally posted by ifratos View PostCum al meu MCV Plus a venit de fapt cu multe minusuri intre care si manerele de viraj pentru pasagerii din spate , le-am achizitionat separat recent.Problema este ca nu am gasit la nici un magazin de piese auto diblurile si suruburile cu care se prind de plafon.
Aveti idee daca/unde pot sa gasesc asa ceva (dibluri si suruburi) sau trebuie sa improvizez cu altceva?
Acele clame/dibluri sunt universale pentru orice model de logan..Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
Comment
-
Vreau sa aduc si eu o imbunatatire la al meu 0.9 si anume vreau sa cumpar discuri de frana mai sport gen perforate sau striate
Are cineva idee de astfel de discuri pentru Logan 2
Am gasit ceva pe la zimmermann si brembo
Ca si diametru au 259 mm
Cred ca in cazul asta @t0rquemada ma poate ajuta cu niste dimensiunisigpic
Comment
Comment