If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Pentru izolatie am folosit un material autoadeziv special pt izolatie fonica auto. Acum imi pare ca si zgomotul la rulare e mai mic, iar sunetul sunt uimit
După experiența de la mașina veche spun că merită banii si efortul depus. Eu la mașina veche am ușile si podeaua cu aluband iar fețele de uși si podeaua cu pâslă, altă viață.
La asta nouă în primăvară vreau să îi pun doar punctual recuperator dinamic pe uși și un burete cu inserție de pâslă pe fețe, podea doar pâslă iar plafonul cu recuperator dinamic si burete cu pâslă. Plafonul îmi pare foarte prost insonorizat si izolat.
Eu am chederele cam de 7- 8 luni si stau încă foarte bine.ramane de vazut in timp
Ideea e ca sunt asa mulțumit de rezultat, si sunt destul de ieftine, încât să merite să le schimb si la un an daca este cazul
Chederele în acea poziție nu au cum să reziste mult timp. Forțele care acționează asupra lor sunt pe două axe: și perpendiculare pe suprafața de contact unde este adezivul (deci este bine, așa trebuie) dar și paralele cu aceasta. Este muchia exterioară a ușii și când se închide împinge în cheder spre interior, nu doar spre tablă. Aceste din urmă forțe sunt rele pentru adeziv. Îl vor desprinde. Dacă nu este scump, obișnuiți-vă să îl înlocuiți des. Dacă voi spuneți că rezistă un an, este bine.
Eu aș încerca o altă soluție, un cheder potrivit lipit pe ușă care să depășească muchia ușii și care să fie presat de către corpul mașinii când se închide ușa în direcția perpendiculară pe suprafața de lipire. S-ar putea să fie mai ușor de scris decât de găsit un astfel de model.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment