Originally posted by GFN
View Post
Imbunatatiri Logan 2
Collapse
X
-
Parca aici sau pe alta sectiune ca un coleg, doreste un canal median ca are ambiance si vine fara acest accesoriu. Eu am un astfel de canal in plus, de cand am cumparat cotiera si il pot da cuiva. Cine doreste, sa trimita PM. O zi placuta!
Comment
-
Originally posted by stoicanu View PostIn general plafoniere cu 3 becuri s-au pus la echiparile de varf
Sent from my iPhone using TapatalkVrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!
Comment
-
Originally posted by micutzu666 View PostAm LAUREAT si am un singur bec..NU tine faza asta,.a vrut fabrica ca acest lot din care face parte si masina mea sa aiba doar un singur bec..Intelegeam daca as fi avut ACCES..puteau sa nu o puna deloc
nu mi se pare normal sa ai un bec la varianta de top, macar aici sa ai lumina mai buna, la plafoniera, daca la torpedou au scos o de tot-ceea ce este urat din partea lor,desi si alti producatori au omis lumina in torpedou, la masini mai cu pretentii
Comment
-
Am o mare rugaminte la voi:
Puteti face un post "concentrat" in care sa imi spuneti tot ce se poate activa software si ce inseamna fiecare ?
Recunosc ca ma depasesc aceste programe cu care se modifica aceste softuri. Voi cauta apoi in Iasi pe cineva care sa mi-le activeze, dupa ce voi stii ce inseamna fiecare, si mai ales, de ce am cu adevarat nevoie.
Multumesc anticipat."Nimeni nu scapa virgin, viata le-o trage la toti."
"Parerile-s ca gaurile din cur , toti au cate una."
Comment
Comment