Originally posted by dl_dr25
View Post
Imbunatatiri Logan 2
Collapse
X
-
Am eu pe masina husse cumpărate din lidl din 2014 de când am cumparat masina si la scaunul șoferului s a descusut si s a tocit, si în dreapta unde sta sotia des s a tocit nitel, cam trebuie să le înlocuiesc
Am văzut în norauto ceva huse ce par mai de calitate dar dublu la pret fata de cele din lidl.
Ce husee huse aveti pe masini, si de unde le ati cumpărat?
Cât despre huse, ale mele sunt turcești marca STIL, au costat 150 lei și au fost luate din Complexul Niro (București) de la un stand auto deținut de 2 turci. Au croială, întărituri gen "scoică" și protecție lombară. După vreo lună de condus pe scaunele așa cum au venit din fabrică, te rog să mă crezi că s-a simțit din plin diferența de poziție la volan, iar data viitoare tot d-astea o să-mi cumpăr.
Poze găsești mai jos (au pe mai multe nuanțe: negre cu inserții roșii sau albe, albastre sau invers... roșii cu inserții negre, albe cu inserții negre, etc), și cum vin ele pe scaune poți vedea la topicul de aici (pag. 2, penultima postare).
La L2 Ph1 @GFN a montat o deschidere suplimentara la portbagaj pe alarma mașinii. Și mie mi-a anulat butucul la portbagaj, după ce l-au stricat o data și a doua oara l-au forțat.Attached Files
Comment
-
Originally posted by iatagan View PostIete huse la Lidl: https://www.lidl.ro/ro/saptamana-act...?id=340&week=1
Va luati? Eu din pacate inca nu am pe ce sa le probez La Logan exista airbag in scaune? Adica ar trebui ca si husele sa aiba loc pentru deschiderea lui? Stiu ca pare o intrebare de habarnist maxim dar nu dati cu parul
Pe langa despicatura pentru airbag (da logan are ca sa iti raspund la intrebare) mai trebuie sa fie cu fermoar ca bancheta este fractionabila si la fel la tetiere ar trebui sa aiba un fermoar ca sa nu stai sa gauresti. Plus ca eu nu suport sistemul ala de prindere cu carlige...
Comment
-
Salut colegi,
Ma gandeam sa achizitionez un set de capacele de protectie pentru amortizoare.
Am vazut la vecinii nostri din RU ca ar merge un set de capacele de la GM cu nr piesei : 96535014 GM .
Are idee cineva de unde se poate achizitiona asa ceva ?Attached FilesLast edited by 77sky; 24 April 2018, 16:46.
Comment
-
-
Originally posted by Silviu View Post@dl_dr25, iti trebuie doua lucruri:
1. un telescop care sa-ti impinga capota portbagaj in sus ( vezi aici )
2. un acuator care sa actioneze tija de deschidere ( vezi aici ); la L1 se putea lega la UCH pe un pin nefolosit. La L2 nu stiu daca exista asa ceva: o comanda separata pentru a doua apasare a butonului de deschidere)
Cele de mai sus le am pe L1. :-)
sigpic
Comment
-
@george.sce
Momentan nu sunt montate, maine sper. Eram la munca si nu aveam nici scule si nici timp de mai mult.
Dupa cum am vazut eu nu este o lumina alba foarte puternica precum la xenon. Puterea fata de un bec Philips sau Osram varf de gama spun ca este undeva la un plus de 20-25%. Acum pana nu le montez si nu prind intuneric greu sa fac o afirmatie.
Scz daca te-ai suparat, dar eu sper ca am alte portite daca ma opreste politia fata de tine ( am si eu un taxi in familie si va stiu viata)
Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk
Comment
-
@SoNyKeL,
1. La haion doar cu telescop electric. (Costa foarte mult asta daca gasesti unul compatibil)
2. Proabil la fel, nu m-am uitat sa vad cum e mecanismul de deschidere. Dar ramane problema de actionare a acuatorului de deschidere: nu vad cum ai putea pe cheia masinii; doar daca exista vreun artificiu ca la L1.I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
Originally posted by andrei.bosie View PostSalut colegi,
Ma gandeam sa achizitionez un set de capacele de protectie pentru amortizoare.
Am vazut la vecinii nostri din RU ca ar merge un set de capacele de la GM cu nr piesei : 96535014 GM .
Are idee cineva de unde se poate achizitiona asa ceva ?
Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk
Comment
-
O îmbunătățire faina, pe care nu o credeam asa de utila este activarea semnalizarii cu impuls
În bucurești o folosesc cam in 80%-90% din semnalizari
Si eu m am gandit sa fac cumva sa anulez butucii de pe portiere si portbagaj, sau sa le acopăr cumva sa nu mai pot a fi sparte, deși am alarma ar fi util la cate sloganuri le au îndoite si sparteLast edited by panselin4; 24 April 2018, 22:38.
Comment
-
Originally posted by andrei.bosie View PostMa gandeam sa achizitionez un set de capacele de protectie pentru amortizoare.
Are idee cineva de unde se poate achizitiona asa ceva ?
Problema pare că cele de GM sunt greu de găsit sau mult mai scumpe. Cele de Fiat se potrivesc destul de bine dacă le mai scurtezi tubul vreo 2 mm care intră pe axul filetat.
Comment
Comment