a iesit bine.... sper sa tina chinazeria de 12 lei....
Imbunatatiri Logan 2
Collapse
X
-
-
-
Oare or omologa in Germania alte roti pe x52 ?
Daca da, atunci conform prevalentei legilor europene asupra celor nationale ( vezi taxa auto care s-a desfiintat ca a interzis-o Bruxelles - ul ) inseamna ca ar fi obligatoriu sa se omologheze si in Romania.
Zic si eu, nu dau cu parul ...
P.S. Taxa s-a desfiintat conf normelor CE, au schimbat numele din taxa de mediu in timbru de mediu dar taxa nu mai e voie sa se numeasca.
Comment
-
@torque : si la noi teoretic e la fel, omologare individuala, RAR ar trebui sa accepte omologarea individuala >> nu te goneste RAR-ul, te goneste pretul omologarii individuale.
Dar citeodata nu accepta RAR-ul omologarea individuala, am patit-o personal. Nu accepta nimic individual, mi-au spus-o in fata, ceea ce e de neacceptat.Last edited by bogdan_cr; 31 October 2014, 21:08.
Comment
-
E cu dus și întors. Nu poți omologa orice/oricum. În Belgia ai o listă cu ce poți modifica.
Modificări gen xenon, lumini de alte culori, folii, jante de alte dimensiuni, tobe, frâne etc. sunt cauza. Ne mai mirăm apoi de accidentele cu mașini "tunate", cresterea RCA-ului și înmatricularile pe BG.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Originally posted by panselin4 View Postam pus vaselina pe un surub care prinde o aparatoare de noroi, aveti idee vaselina ataca in vreun fel cauciucul de la aparatoare, sau vopseaua de la masina?„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
Comment