Multumesc mult Silviu. O sa cer preturi sa vad la cat ajunge aceasta imbunatatire.
Imbunatatiri Logan 2
Collapse
X
-
Originally posted by dl_dr25 View PostPt punte[ATTACH]525319[/ATTACH]
Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk
Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk
Comment
-
SilviuA, pentru că m-ai făcut curios, am căutat și uite, nu a spus nimeni că Logan = Megane.
Doar rimează și se pot închina ode, balade (ai să râzi, există fanatici întru poezie), dar nu seamnăna și nici nu au termen de comparație...Attached FilesLast edited by Catalin S.; 27 May 2018, 01:47.
Comment
-
Poate cineva sa-mi spuna si mie un cod OEM pentru maneta stergator de parbriz cea cu inel temporizare regalbila stergator fata pentru Loganul meu ? am inteles ca s-ar potrivi un anumit tip de la Clio 4, cei din reprezentanta vor sa ia dupa seria masinii, seria mea nu e buna, nu exista Logan cu temporizare variabila fata. Poate fi si maneta pentru stergator luneta nu ma deranjeaza, eu nu am stegere geam spate.
E foarte buna cind ploua marunt si stai toata ziua pe traseu, minunat ar fi o temporizare la stergatoare. Chair daca de noua e scumpa merita toti banii, va rog mult sa ma ajutati
Comment
-
Manetă de stergătoare cu inel de temporizare e de 2 tipuri
-de Clio4 indiferent de model are ștergător spate - asta se găsește 498ron
-de Lada Vesta fără ștergător spate - asta nu o găsesti
Oricum după montare, mai trebuie bife altfel e de decor inelul.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Originally posted by t0rquemada View PostManetă de stergătoare cu inel de temporizare e de 2 tipuri
-de Clio4 indiferent de model are ștergător spate - asta se găsește 498ron
-de Lada Vesta fără ștergător spate - asta nu o găsesti
Oricum după montare, mai trebuie bife altfel e de decor inelul.
Comment
Comment