Originally posted by ViperX
View Post
Imbunatatiri Logan 2
Collapse
X
-
-
Originally posted by sebibv View PostDa, peste tot, cu exceptia geamurilor din fata.
Pe alea emrge doar un 10% sau ceva de genul care nu e mare branza. Momentan ramane asa.
Poate pun si pe capota ca mi=au sarit vreo 2 pietricele deja....
Comment
-
@Luciano Da, recumosc. Am mers pe recomandarea baietilor de la GT.
@Gabi Probabil ca ai dreptate. Nu am cercetat. Oricum, sunt mai brunte din fire si nu ma deranjeaza soarele care bate prin geam .
Iar pentru bolovanii ca mine...luati de cititi .
Comment
-
Deci folia ceramica este 300lei ml ( metru liniar doar folia fara manopera ). Deci cu 300lei faci doar 2 geamuri asta daca o pui singur.
Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk
La banii astia, la 2 ani ( itp) o dau jos pe cea normala si o pun iar [emoji16] si nu ma bag la ceramica.
Revin 300lei un metru pe 1.52 din care faci 3 geamuri. Imi pare mult , foarte mult ( informatii luate pe whatsapp acum de la amicul care se ocupa cu folie ).
Comment
-
@sebibv
Cand imi bate soarele in fata direct prin parbriz protectia de pe lateralele fata nu ajuta prea mult. Cand bate din lateral ajuta. In rest avantajele sunt legate doar de faptul ca nu mai este nevoie sa stau cu usile deschise cateva minute bune dupa ce masina sta in soare si ca am senzatia ca functionarea climei este parca mai eficienta. Sau poate, pur si simplu, este doar autosugestie.
Nu spune nimeni ca esti bolovan. Ai pus probabil o folie mai scumpa care la o transparenta mai mare are acelasi grad de protectie sau chiar poate mai bun decat una mai ieftina dar cu 5% transparenta. Si eu am pus folia tot dupa recomandarea montatorului pentru ca l-am ales doar dupa reputatie. Este foarte bine ca ne impartasim experientele si impresiile, poate asa ii ajutam si pe altii sa ia deciziile care le satisfac cel mai bine necesitatile.Last edited by gabrieln1960; 29 May 2018, 22:42.
Comment
-
Originally posted by dl_dr25 View PostDeci folia ceramica este 300lei ml ( metru liniar doar folia fara manopera ). Deci cu 300lei faci doar 2 geamuri asta daca o pui singur.
La banii astia, la 2 ani ( itp) o dau jos pe cea normala si o pun iar [emoji16] si nu ma bag la ceramica.
Revin 300lei un metru pe 1.52 din care faci 3 geamuri. Imi pare mult , foarte mult ( informatii luate pe whatsapp acum de la amicul care se ocupa cu folie ).
Pai nah, aia sunt banii , poate este si de calitate,
Abia astept. Cresc valoarea bolidului cu 10 % )))
Ideea este sa isi faca treaba
Trimis de pe al meu Redmi Note 4 folosind TapatalkLast edited by CostiC; 29 May 2018, 22:50.
„Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii.”
Comment
-
nit g 4.8 23.5a 7703072337
30 bucati - 50 lei. Mult mai ieftine ca cele de plastic de la Renault/Dacia (13lei/bucata)
Sunt mai scurte cu 1mm la lungime dar nu ar trebui sa fie o problema.
Am comandat initial cele de origine (apareau la 5lei bucata) de pe un site si m-au sunat ca astea sunt compatibile. Am zis sa incerc sa vad. Par sa fie ok. O sa le incerc zilele urmaroare.
PS
Nu pot urca pozele decat de pe tapatalk, imi cer scuze moderatorilor ca nu le pit pune direct pe forum.
Last edited by Silviu; 30 May 2018, 18:55.I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
Pai la astea trebuie sa reziste pentru ca in spate se defac in 3 picioare.
Acum am prins-o cu nituri clasice dar am tras-o pe o bordura si s-a desprins pe o portiune.
E o solutie cu suruburi dar asta implica mai putina munca :-)I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
Silviu: pop-nits se pun pentru a fixa 2 suprafete rigide ("tabla", de ex.; sau o suprafata rigida de una semi-rigida - tabla+plastic).
astea or sa se desfaca la fel la impactul cu bordura, pentru ca parte "florata" nu are rol de a opune rezistenta (in adevaratul sens al expresiei), ci este mai mult cu rol de apropiere de partea mai dura a ansamblului.
sistemul de prindere format din surub cu doua saibe (din care una usor supradimensionata) si o piulita autoblocanta e cel mai "serios" pentru deflectoare adaugate ulterior.
munceste mai mult, acum. o sa te tina mai bine.
Comment
Comment