If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
O sa continui să fiu off-topic. Dar dacă nu lasă la prețul vechi, merită să-i spun să îl trimită și să nu ridic coletul, ca să vadă ce înseamnă să fi "obraz gros"
Neseriosi, necunoscatori sau tepari sunt pe toate drumurile, eu vorbisem cu un vanzator pt comanda stergator clio 4 fara auto, a doua zi ma sunat si mi-a spus ca nu are [emoji55].
Azi am vorbit cu altcineva pt o maneta, sa vad daca trimite sau ce trimite [emoji16].
Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk
Mai mult de 2 zile nu trebuie sa dureze un colet.
Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk
Last edited by dl_dr25; 5 June 2018, 20:10.
Reason: Automerged Doublepost
De imbunatatit la logan: se schimba masina! Am vazut ca postul lui mr k este liber. Cred ca il vreau eu .
In alta ordine de idei, azi am dat muzica ami tare in masina si...pe cuvant ca nu se aude rau. Incepe sa imi para rau ca am comandat focal-urile. Mi-a dat prin cap sa imi bag picioarele in avansul dat (200 de lei) si sa le las pe astea dar...
Sa fim intelesi, acasa am sisteme audio din gama mid-range.
Mulțumiri lui dl_dr25 pentru link-ul cu scutul, am comandat (nu sunt sigur, în mesaj le trimisesem și adresa de livrare), am vorbit la telefon, apoi prin mesaje cu ei (la telefon era o doamnă), dar nu au mai scris nimic, nici nu au mai sunat. Nu au mai răspuns la telefon, așa că nu știu dacă a rămas comanda (prețul era de 99 de Lei, fără transport). Îmi spuseseră că transportul este 35 de lei, de atunci nu am mai putut lua legătura cu firma.
Eu nu am luat de acolo, l-am gasit in cautarile mele pe olx. Cum am mai spus, daca gasesc ceva interesant si nu am eu nevoie postez aici [emoji847]
Păi da, iar apoi omul a fost asaltat de sms-uri și telefoane Apoi, ca un real bussiness man și conform legilor din guerilla marketing, când a văzut că există cerere, a crescut prețul. În cazul acesta cu "doar" 50%.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment