Astazi, in loc sa ma duc la facultate, mi-am facut un pic de cap.
Imbunatatiri Logan 2
Collapse
X
-
Ridicat de la posta pt varu T20 pt un Duster 2016, curios cum se vad.IMG-20180607-WA0000~2.jpg
Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk
Comment
-
Originally posted by dl_dr25 View PostDaca spui ce ai folosit si ce ai obtinut, ma uit la poze si nu imi dau seama...
Comment
-
Cred ca il incarci prea mult, eu din experinta spun ca un singur strat cu grosime de 1.8 max 2.4 mm este super ok, mai ales ca tabla de la roata este si ambutisata nu ca la plafon sau usi.
Am reusit dupa mai bine de 8 luni de cautari sa cumpar o maneta sh la 215lei cu transport de pe pieseauto.Attached FilesLast edited by 77sky; 8 June 2018, 08:36.
Comment
-
Contact pus - pozitie aprinsa - bec normal cu bec led. Va dati seama ce si cum, pt cei pana in 2017 [emoji39].
Pret 40lei Aliexpress cu termen de venire 20zile ( cred ca sau imbolnavit pe la posta romana [emoji16] )Last edited by 77sky; 8 June 2018, 08:36.
Comment
-
Apropos de Aliexpres vs Poșta Română, află că ești norocos...
Eu tot sunt în dubii cu acest site, deși soția mea a luat o dată ceva de la ei și a așteptat ceva (dar au venit produsele), deoarece mai nou, un coleg de muncă mi-a spus că i-au revenit banii pe card, gen "retur", deoarece după 60 de zile nu i-au venit produsele.
Comment
-
Off
99% din cazuri produsul ajunge, mie undeva la 110 zile a ajuns produs. Rahatul este la posta romana.
Daca dupa 60 zile nu ajunge, prelungesti tu sau vanzatorul cu max 30 zile.
Acum am comandat becurile astea, h11 led, marsarier si un intrerupator pe touch acum 20 zile si au ajuns toate azi. Un cablu tip C si o folie de sticla care au facut 65zile ridicate tot azi.
Comment
-
Prima cmd care a fost disputa [emoji16] si nivelul de membru [emoji39].Last edited by 77sky; 8 June 2018, 08:35.
Comment
-
Am primit si eu astazi ledurile pentru faruri
Comment
-
Si capacele de far unde sunt ? [emoji39] vreau pareri dupa montaj.
@Silviu fac doar pt familie si prieteni fiindca imi este sa nu trimita pe la posta vamala ( drum lung si coada, la mine la of postal am blat [emoji16] ), iar acum nu mai este o afacere.
Dar nu este greu pt nimeni, sincer, doar te ia microbul, eu la 3 -5 zile comand ceva, mai rau decat sotia [emoji16].
Comment
Comment