Cotiera montata...in cea de a doua poza am vrut sa arăt cum este decupată husa, nu știu cât se înțelege
Imbunatatiri Logan 2
Collapse
X
-
-
Da, se rabatează daca vrei sa nu o mai folosești. În ultima poza poți vedea suportul de pahare care e accesibil, are o cutie de parfum in el. Asta e fiat și motivul pentru care am mers pe cotiera asta și nu pe armster care îți acoperă suportul de paharniar pt priza îți dă un prelungitor.
Comment
-
Robertdorin, eu zic sa stai linistit: o speli, cel mult o ceruiesti cu o ceara de calitatr, dar nu te baga la polish..mai intreaba si prin alte parti, cauta macar ceva specializat. Oricum vor apare si alte "pacate" de-a lungul anilor.
Si nu mai folosi perie pe Logan..decat daca e din par natural (fara gluma). Spala masina la spalatorii automate, unde nu trebyie sa folosesti decat sphma si clatit fara lresiune ridicata.
Atentie si iarna la dat zapada de pe masina, e preferabil sa eviti matura, perie sau orice alt instrument direct oe tabla , pentru ca primavara te vei tine cu mainile de cap.
Comment
-
si cu ce naiba sa dam zapada de pe masina?
Sau nu o mai dam? Facem doar o mica gaurica pe parbriz....poate se zgarie si ala.
La naiba, vopseaua e de 2 lei. Nu cred ca vor tine 10 ani aceste masini...sincer....
Problema e...oare doar la Dacia e asa?
Comment
-
Te contrazic eu la L1 ph1 2007 i-am dat cu ceara din prima zi si arata super elementele care nu au fost vopsite acum 5ani ( capota, plafon si portbagaj / grindina). Cele vopsite au pierdut din luciu si stralucire, de atunci nu am mai folosit ceara la L1.
Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk
Comment
Comment