Cat a costat Fusion asta?
Imbunatatiri Logan 2
Collapse
X
-
MEWANT Black Artificial Leather Car Steering Wheel Cover for Renault Duster Dacia Duster 2011-2015
http://s.aliexpress.com/MjIbQnuI?fromSns=Copy to Clipboard
O husa interesanta pt cei cu model vechi de volanAttached FilesLast edited by 77sky; 24 June 2018, 10:17.
Comment
-
In legatura cu folia. Eu unul, am mers la un service certificat premium Llumar (nu stiu cum sta treaba cu publicitatea pe aici, daca se doreste numele service-ului, il pot da, este in zona Budapesta, in Bucuresti). Mi s-a spus clar ca recomandarile producatorilor de folie este ca aceasta sa fie aplicata cu demontarea fetelor de usi, si inlaturarea ferestrelor. De ce? Pentru ca in modul asta, folia se aplica pe o suprafata mai mare din geam (adica inclusiv in partea de geam care ramane in interiorul usii si pana fix in restul marginilor, neramanand astfel nicio buza unde se finalizeaza folia).
Ca un "side-effect", cu fata de usa data jos, nu iti vor mai recomanda "baietii" sa nu misti geamul din loc timp de o saptamana, pentru ca ar face folia bule sau s-ar deplasa. Acestea se vor putea folosi imediat cum pleci din service.
P.S. Sunt mai mult decat tipicar cu greierii si toate zgomotele din masina. Am fost sceptic in legatura cu demontatul fetelor, dar pot zice ca nu exista nicio diferenta acum. "nu bate, nu troncane, nu scartaie".
Pt. cei interesati, folia aleasa de mine a fost Llumar LATI 15 (ceramica, 15%, 99% protectie UV) - pret, 600 de lei luneta plus geamuri spate, garantie 12 ani.
Comment
-
Pacaleala, folia in primul rand se dezlipeste sus unde intra in cheder. La tine au folosit feonul mai mult ( extra ) si de aici lipsa de probleme.
Dar este treaba fiecaruia daca vrea sa o ia logic sau crede ce ii spune vanzatorul.
Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk
Comment
-
Originally posted by CatalinPPP View PostMultumesc!!!
Trimis de pe al meu SM-G965F folosind TapatalkAttached Files
Comment
-
Originally posted by dl_dr25 View PostPacaleala, folia in primul rand se dezlipeste sus unde intra in cheder. La tine au folosit feonul mai mult ( extra ) si de aici lipsa de probleme.
Dar este treaba fiecaruia daca vrea sa o ia logic sau crede ce ii spune vanzatorul.
Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk
Comment
-
La primul logan am avut folii din prima saptamana de a cumparare timp de 7 ani,la Mcv la fel,din prima saptamana pana acum,1 an jumatate,..fara demontare geamuri.Folia se prezinta ca in prima zi,EXCELENT!Last edited by 77sky; 24 June 2018, 10:16.
Comment
-
Originally posted by sadicu View PostCătălin S, in afara de faptul că e ieftin și ușor de pus butonul ECO, crezi că se merita? Adică să mergi cu mașina leșinată?
Altfel despre ECO am postat ceva la topicul dedicat mașinii, mai exact la postarea de aici.
Comment
-
Comment