If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ideea este daca ai aparat de masurare fiindca exista posibilitatea sa iti consume mai mult si sa dai uch ul peste cap. Pt led urile normale nu exista riscul sa consume mai mult si daca le adaugi o rezistenta, chiar este recomandat una mica de 100-150 Fiindca le maresti durata de viata.
Ceva de genul [emoji16]
Eu am folosit in toata masina led de sus , la nr am folosit rezistente de 1.5k ( la fiecare lampa) pt a le reduce puterea. Nu vreau sa lumineze precum farul, doar alb si aproape aceasi intensitate precum cel original
Anunturi gratuite , peste 4 milioane: anunturi imobiliare, anunturi auto, telefoane mobile, locuri de munca, apartamente de inchiriat, masini second hand, haine.
Cum nu se gasesc.
Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk
Last edited by dl_dr25; 10 July 2018, 12:54.
Reason: Automerged Doublepost
Tocmai am aflat ( citind in stanga dreapta) ca daca stii apasat 10 secunde pe butonul de blocare automata , se activeaza blocarea automata a masinii dupa plecare ( dupa ce depaseste viteza de 10 km / h.
poate s-a discutat , dar nah a trebuit sa mentionez asta
Tocmai am aflat ( citind in stanga dreapta) ca daca stii apasat 10 secunde pe butonul de blocare automata , se activeaza blocarea automata a masinii dupa plecare ( dupa ce depaseste viteza de 10 km / h.
poate s-a discutat , dar nah a trebuit sa mentionez asta
Torque, in postul ala scrie "Pentru a bloca deschidere din interior a portierelor se folosesc acele blocatoare aflate muchia portierelor." Care sunt blocatoarele alea?
Stiti pe cineva care a schimbat turbina pe 0.9 indiferent de marca Renault / Dacia ? As vrea sa imbunatatesc acel dat in nas si sa ajung mai sus cu poneii ( macar 130 )
Stiti pe cineva care a schimbat turbina pe 0.9 indiferent de marca Renault / Dacia ? As vrea sa imbunatatesc acel dat in nas si sa ajung mai sus cu poneii ( macar 130 )
Cred ca trebuie sa te gandesti la alt motor daca vrei 130 CP! Adica un alt motor atasat unei alte masini!
P.S. Turbina la 0.9 este atasata galeriei de evacuare deci e putin probabil sa poti monta una mai mare.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment