If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
@stoicanuvoiam sa spun acelasi lucru dar m-am exprimat gresit, turbina este intr-adevar corp comun cu galeria.
Totusi nu cred ca se pot obtine 130 CP din 0.9 fara compromiterea totala a fiabilitatii motorului!
La nici un motor nu poti face asta
Dar din cate stiu a fost cupa Sandero la un moment dat cu motoarele de 0.9 si mai stiu ca parca au scos 130 cp din acel motor
Cu ceva modificari de soft cu o evacuare pe masura dar nu stiu daca au schimbat si turbina
Daca nu ma insel este un Logan 0.9 la raliu tot cu multe modificari
Nu ma intereseaza sa duca motorul 100.000 de km. Oricum face cam 10.000 km pe an, deci maxim la 50.000 o sa vand masina. Stiu ca este corp comun la fel ca la Golf 7 GTD facelift spre exemplu. Ma intereseaza daca a mai facut cineva schimbarea sa pot discuta. Nu tin neaparat 130, cat reusesc sa scot din turbo + evacuare + injectoare (probabil) schimbate.
Ecoboost de la Ford are 1 litru si duce 130 de cai.
Sal.Am si eu o problema.De curand am luat niste faruri logan 2018.Vreau sa le montez,dar in momentul cand aprind faza lunga,cel de pe scurta se stinge.Ce as putea face sa ramana amandoua aprinse.
Apropo de faruri... Stie cineva unde pot gasi becuri halogen H7 cu lumina alba? Am luat unele de pe emag de la Osram, in descriere scria "xenon like" dar cand colo lumina e galbena. Poate doar o usoara tenta mai alba decat becurile clasice pe halogen. Ceva de firma de preferat, nu unele noname care se ard repede. Conduc destul de mult noaptea.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment