If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nightbreak am avut pe l1... Se aceeași repede (6 luni) insa le țineam mereu aprinse... La l2 nu mai e cazul.
O sa îmi iau 4 bucati la un anumit moment. Chiar mi - au placut. O sa fac cumva sa testez și intensitatea luminoasa cu un luxmetru.
Folosesc aceleași becuri. Nu știu cum este la voi, dar, din păcate, dacă este ploaie, ud pe jos (și noapte), luminează foarte slab, ca și cum nu ai avea faruri. Pe vreme frumoasă sunt foarte bune.
Asa este, cu cat temperatura de culoare a luminii este mai mare cu atat se vede mai slab, foarte evident cand este ud pe jos.
Este plin netul de astfel de constatari. Oamenii ar dori sa aiba faruri cu lumina cat mai albastra ca li se pare ca arata bine, dar constata rapid ca cea galbena este eficienta mai ales in conditii de asfalt ud.
Folosesc aceleași becuri. Nu știu cum este la voi, dar, din păcate, dacă este ploaie, ud pe jos (și noapte), luminează foarte slab, ca și cum nu ai avea faruri. Pe vreme frumoasă sunt foarte bune.
incearca OSRAM-urile si o sa ve zi ca inclusiv pe ploaie / drum nemarcat vezi extraordinar. Asa am fost si eu la inceput (mai neincrezator) , dupa ce le-am pus am fost foarte foarte multumit.
Si eu zic ca se vede foarte bine si pe ploaie, lapovita, ceata, noaptea. Si da, farurile de pe Loganul de acum sunt mult superioare fata de cele de pe Loganul din 2014.
Asa ceva folosesc de multi ani pe masinile pe care le-am avut si le am
Pana acum nu am reusit sa ard nici unul
Pe Logan au peste 5 ani si peste 200.000
Valeo sunt ceva mai galbene decat Osram km
Osram night .... foarte frumoase, luminoase, dar tin 3 luni daca circuli mai mult cu luminile aprinse. Aveam la un asta h, la 3 luni un set de becuri, pana am renuntat la ele
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment