eu la portbagaj niciodata n am deschis cu cheia... si pe mine m ar interesa un butuc fals ceva...
Imbunatatiri Logan 2
Collapse
X
-
Desi e mai veche observatia o expun acum(am mai mult timp): cand deschideti usile fata si priviti la aripa fata in interior intre aripa si stalpul din fata usii se vede marginea aripii. Intre aripa si stalp e pus un fel de polistiren(ca cel subtire care se monteaza sub parchet) si care nu pare prins in nici un fel. Destul de ciudat. Cam cea mai ieftina si deranjanta chestie observata de mine pana acum. O sa incerc si niste poze cand pot.
Trimis de pe al meu SM-J710F folosind Tapatalk
Comment
-
Da intradevar se mișcă...cred că are rol si de mascare ca altfel ar fi un gol foarte urat între stâlp si aripă ceea ce la vechiul Logan nu era. Reducere de costuri dusă la extrem...Cum spunea un bătrân Ctc-ist din Dacia pentru că am avut ocazia să petrec câțiva ani acolo, calitatea mașinilor a scăzut drastic începând cu 2012. Au crescut confortul si dotările în detrimentul calității pentru a se
incadra în costuri dar acesta este un trend general la constructorii auto nu numai la Dacia
Comment
-
Nu am zis ca vreau sa-l scot. Ba chiar dimpotriva, problema era ca nu stiu cat o sa reziste acolo asa doar asezat asa, neprins. Adica chiar e treaba de "bataie de joc". Macar lipit cumva
Daca tot e doar un amarat de polistiren
Comment
Comment