Eu am inteles ca niciun model Logan sau Sandero, nu mai au asa ceva.
Imbunatatiri Logan 2
Collapse
X
-
Eu am, masina e din aprilie. E drept ca la Sandero-ul dinainte masina nu avea din fabrica pentru motorul de 1.4 si apoi parca s-a scos si la 1.6.
Oricum raspunsul de la vocea clientului a fost ca bara stabilizatoare nu afecteaza siguranta masinii.
Comment
-
-
Eu am. A fost scoasa intre anii 2008-2009, si apoi rebagata. Era prea barca. In discutia de pe topicul Logan 10 ani, care este inchis acum, asa am fost informat de posesori Logan 2, ca nu au bara stabilizatoare. Era si anormal sa o scoata. Dar nu inteleg de ce versiunea Acces nu are. Motorul e acelasi, caroseria aceeasi.
Comment
-
Originally posted by t0rquemada View Post...
Ce ne mai place să ne dăm cu părerea, apropo ralanti instabil la 1,6 16v mai are cineva(e un ots recent).
Comment
-
ImageUploadedByTapatalk1417010895.289657.jpgImageUploadedByTapatalk1417010914.136324.jpgImageUploadedByTapatalk1417010941.738329.jpg
Acestea sunt agatatorile.
Din câte știu mai întâi a apărut Dacia Logan și apoi a apărut bara stabilizatoare
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic
Comment
-
Originally posted by Ampt View PostNu a venit din fabrică echipat cu aşa ceva, mai ales că vorbim despre o motorizare Diesel?
am vazut si eu cand am am montat husele pe scaunele fata .....surpriza ,economie
panselin4
mersi de informatii,sfat
cand ploua este teroare la mcv cu luneta imediat e praf de tot mozolu de pe josLast edited by bobbyred; 26 November 2014, 18:00.Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
Comment
-
stoicanu, faine agatatorile din portbagaj, chiar utile- o intrebare, a trebuit sa dai dai gauri in tabla, adica sunt prinse cu suruburi?
aris 86- la ce varianta de iluminat torpedoul te gandesti? intreb pentru ca si eu am in plan, si nu m am hotarat
bobbyred- imi dau seama ca la mcv este mai rau decat la berlina fara aparatori de noroi, vei vedea ca nu se va mai murdari asa de rau masina, cu ele montateLast edited by panselin4; 26 November 2014, 20:00.
Comment
-
Originally posted by panselin4 View Post
aris 86- la ce varianta de iluminat torpedoul te gandesti? intreb pentru ca si eu am in plan, si nu m am hotarat
Apropo, cei care ati pus tubulatura aer spate, am observat ca ati pus si niste buretei. De unde ati facut rost de ei?
Comment
Comment