Azi am sunat la reprezentanta de unde am luat masina pentru a-mi face un deviz estimativ cu costul montarii unui carlig de remorcare la masina din semnatura...am ramas socat...aproximativ 1600 lei cu tot cu manopera. Oare astia chiar nu-si dau seama ca dupa perioada de revizii obligatorii la ei nu ii mai viziteaza clientii??? Jaf la drumul mare....
Imbunatatiri Logan 2
Collapse
X
-
Pai numai modulul ala CAN e vreo 500 de lei pe site-ul lor.
Si eu am vrut carlig ptr suport de bicicleta. Am abandonat ideea.
Cred ca torque povestea ca are....insa nu sunt sigur. Nu ar strica sa vorbesti cu el. Insa parca tot el spunea ca se dau niste gauri in tabla si...trebuie avuta grija cu garantia.
Comment
-
@sebibv, l-ai uitat pe goagal si el e bun de multe ori.
Daca e vorba de 8201555259, cel original, aici e manualul cu instructiunile de montaj: https://nofile.io/f/v4nMvWr3sdO/nm-attelage-k52-b.pdf
Din ce ce vede acolo gaurile exista deja, se poate verifica. Doar scutul de plastic din fata tobei de esapament trebuie putin decupat.
Dar asta e strict pentru carlig si suportul de fixare.I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
1. găurile există
2. trebuie curățată vopseaua până la tablă
2a. se aplică IMPRESIE FOSFATANTA I- ALPHA 1L + DILUANT REACTIV I-ALPHA 1L
3. trebuie decupat scutul de noxe
2+3 = pierdere de garanție la tablăPentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Originally posted by t0rquemada View Post1. găurile există
2. trebuie curățată vopseaua până la tablă
2a. se aplică IMPRESIE FOSFATANTA I- ALPHA 1L + DILUANT REACTIV I-ALPHA 1L
3. trebuie decupat scutul de noxe
2+3 = pierdere de garanție la tablă
Comment
-
Azi Sandero a primit TdB nou, achiziționat din târg cu 120 de lei, de acum pot beneficia de temperatura motor și date complete de consum din Ecoscore. De asemenea a fost actualizat și Medianav cu 4.1.0 Menavrus și este disponibilă funcția mirror link. Mulțumesc lui Bogdan pentru ajutor.Last edited by 77sky; 23 August 2018, 19:10.
Comment
Comment