Pedala ambreaj cu senzor pentru CC se găsește ușor pentru 1,2 16v?
Imbunatatiri Logan 2
Collapse
X
-
Originally posted by abc View PostZiceam ca este o modificare tehnica a masinii.
-Folia de pe geamuri
-Roțile de alte dimensiuni decât cele omologate
-Luminițele de alte culori și/sau poziții a la USA
-Martorii aprinsi din bord - aviz celor cu TPMS direct
-Lipsă pachet legislativ în termen
Pentru X52 ph1 cu D4F euro5, ambreiaj pe cablu:
-pedală nouă de ambreiaj cu CCSL
-pedală de ambreiaj cu CCSL din dezmembrări
-modificarea pedalei existentePentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Originally posted by t0rquemada View PostPână controlează vinul la uzină se va lua de:
-Folia de pe geamuri
-Roțile de alte dimensiuni decât cele omologate
-Luminițele de alte culori și/sau poziții a la USA
-Martorii aprinsi din bord - aviz celor cu TPMS direct
-Lipsă pachet legislativ în termen
Comment
-
Înainte să mai venim cu idei de 2 lei, ne cumpărăm un X52, X79ph2 sau un XJD (dacă tot ne dăm cu părerea) studiem, comparăm o mașină fără CCSL din fabrică cu un care are CCSL, facem un retrofit la cea fără CCSL și le comparăm din nou - ambele vor funcționa/arata exact așa cum a vrut producătorul, nimic în plus nimic în minus
Repet, cei care vor ccsl sunt cei din categoriile 1 și 2, cei din 3 sunt mai "speciali"
1.- nu ai bani la achiziție, deci te limitezi la strictul necesar - ccsl-ul va fi un upgrade
2.- ai bani, dar nu vrei să aștepți iei mașină de pe stoc - ccsl-ul va fi un upgrade
3.- ai bani, vrei să aștepți fabricarea mașinii dar nu vrei ccsl "că nu ai unde să mergi" - perfect, păstrează-ți opinia pentru tinePentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
CCSL categoric este un upgrade. Poate "Cruise Control" nu te ajuta asa mult fara autostrada (desi pe drumuri libere poate fi folosit si in afara autostrazii) dar Limitatorul sigur e un must have.
@abc, cat timp modificarile sunt identice cu cele de fabrica nici RAR nu comenteaza. Functia CCSL din ECU are rutine de protectie si daca vreo componenta nu e instalata corect acesta nu functioneaza sau se dezactiveaza.I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
Cred ca depinde de optiunea fiecaruia...Limitatoruld e viteza mi-a fost de folos vreo 2 zule dupa ce am scapat la mustata de un radar.
Pnetru mine, CC a fost doar o chestie ca sa nu am niste butoane acoperite cu plastic (dintr-o frustrare mai veche). Sunt sigur ca sunt muti oamen care folosesc CCSL insa eu...nu prea o fac.
Comment
-
Eu folosesc tot timpul limitatorul. E mai ergonomic la condus, mai ales cu cutie automata. Pe langa faptul ca respecti limitele legale, iti relaxeaza si piciorul drept.
Sent from my Mi A1 using TapatalkI have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
Cum tot nu prea am ce sa mai fac [emoji39], am zis sa schimb plasticul de la bricheta pe rosu si sa am si o luminita acolo [emoji16].
Acum sa vina bricheta peste 2 luni [emoji1].776690701-751519381.jpeg
Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk
Comment
-
Super. Pe langa asta, mai poti monta o lumina auxiliara in consola centrala. Ajuta noaptea cand vrei sa vezi unde pui paharul si nu deranjeaza la mers. Se cupleaza la mufa de bricheta (care se desface), fara sa tai cablajul. Poze + mult discutatul cheder la compartimentul motor.
Trimis de pe al meu Mi A1 folosind Tapatalk
Comment
-
Alt model am eu [emoji39]. Pe My Ride la Albastrel gasesti mai multe.tapatalk_1535777096181.jpegtapatalk_1535777108088.jpeg
Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk
Comment
-
Chiar arata bine. Eu am mers pe rosu ca sa nu ma deranjeze prea tare la condus, da' se pare ca nici pe alb n-ar fi deranjant.
Pe cea veche pusesem un albastru neon. Si ala a fost ok.
O sa arunc un ochi pe site, poate gasesc ceva...
Trimis de pe al meu Mi A1 folosind Tapatalk
Comment
-
Originally posted by aris86 View PostAzi Sandero a primit TdB nou, achiziționat din târg cu 120 de lei, de acum pot beneficia de temperatura motor și date complete de consum din Ecoscore. De asemenea a fost actualizat și Medianav cu 4.1.0 Menavrus și este disponibilă funcția mirror link. Mulțumesc lui Bogdan pentru ajutor.
Comment
Comment