Imbunatatiri Logan 2
Collapse
X
-
Cine a folosit asta: http://www.daciashop.ro/cheder-set1 ?
Cum il dai jos pe cel vechi si mai sta oare lipit bine chederul nou?
Se potrivesc pe L2 cele de pe site? Sunt la reducere
Comment
-
Originally posted by Doctorutm View PostAs vrea să știu, a reușit cineva sa dezactiveze DRL, nu definitiv. Eu unul, le-aș dezactiva pe timp de zi în oraș.laureate 1.5l, albastru marin
Comment
-
Originally posted by stoicanu View PostAcolo am pus trusa de prim ajutor si in parte cealalta triunghiul reflectorizant si nu mai pleaca covorasul
Originally posted by Fanez View PostCand o sa-mi cumpar tavita pentru portbagaj o sa comand si d-astea.Originally posted by gogeala View Post...
Aseara mi-am adus aminte si am comandat de curiozitate, le-am si platit. ... daca vreti pun si foto.
Comment
-
Originally posted by Amiralul View PostCine a folosit asta: http://www.daciashop.ro/cheder-set1 ?
Cum il dai jos pe cel vechi si mai sta oare lipit bine chederul nou?
Se potrivesc pe L2 cele de pe site? Sunt la reducere
Originally posted by Fanez View PostBa mai pleaca. Am incercat cu ambele triunghiuri, tot are loc sa alunece (cu triunghiuri cu tot).
Ai pus? Voiam sa stiu rezultatul."ana pauker si cu dej au bagat spaima-n burgheji".
Comment
-
A mai schimbat cineva nuca de la schimbator la Logan 2? Sunt curios cat de groasa e tija, si daca de exemplu ar fi plug&play o nuca cu gaura de 12mm.
Comment
-
Mie nu-mi place cea de la SL Plus negru simplu si vreau fie sa pun una de pe Prestige fie alta.
Comment
-
Nu este foarte aspectuoasa, pe un logan 1 tot asa am avut si eu avand in prealabil alt logan cu banutul argintiu pe capatul manetei dar m-am obisnuit cu ea erau altele mai importante. Gusturile nu se discuta O alta varianta probabil ar fi sa gasesti o husa de piele sau ceva in genul care poate fi cusuta peste ea. Cineva care stie mai bine daca poate fi scoasa usor sau nu te poate lamuri mai bine.
Comment
-
Sincer as fi vrut sa montez o nuca de Passat B5.5 sau de Mercedes A Klass, dar nu stiu dimensiunile si din ce vad la voi s-ar putea sa nu mearga schimbata.
Comment
-
Originally posted by raulz0r View PostA mai schimbat cineva nuca de la schimbator la Logan 2? Sunt curios cat de groasa e tija, si daca de exemplu ar fi plug&play o nuca cu gaura de 12mm.Una din aceste maciulii o am de mai bine de un an in garaj si-mi tot faceam curaj sa o inlocuiesc pe cea veche. Imi era groaza din cauza d...
Maine masor si-ti spun cat are gaura/tija, daca nu stie cineva si raspunde pana masor eu.
Originally posted by augustus8186 View PostS-a mai discutat ceva vreme acest aspect undeva pe forum si este destul de greu de scos din ce am înțeles.....
Cineva care se pricepe zice ca:Originally posted by t0rquemada View PostPiesa pe care se așează nuca originală, e inseparabilă nedistructiv și nu e reper separat - trebuie toată timoneria dacă o striciOriginally posted by t0rquemada View PostNu ajută deloc, e alt sistem, în plus timonetia pe cabluri nu suportă barbarisme de genul
Comment
Comment