E mai placut la atingere asta![emoji16]
Imbunatatiri Logan 2
Collapse
X
-
-
Bec philips P21/5W
Salutare,
am rascolit printre scule zilele trecute si am gasit 2 seturi de becuri ca cele din atasament. Intrebarea este daca se folosesc la Loganul din semnatura sau nu.
Multumesc pentru ajutor,Attached Files
„Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii.”
Comment
-
"Referitor la solicitarea dumneavoastra , va informam ca producatorul nu recomanda efectuarea de modificari constructive, atat in perioada de garantie cat si post garantie. Aceste modificari efectuate in perioada de garantie ( inclusiv garantie extinsa) duc la pierderea garantiei vehicului conform prevederilor din CG (« Orice modificare constructiva a vehiculului in afara indicatiilor constructorului, sau inlocuirea componentelor de prin montaj cu alte componente decat cele de origine Dacia conduce la scoaterea din garantie a vehicului.
In reteaua Dacia nu se pot efectua astfel de lucrari indicate de dumneavoastra in mesaj pentru ca nu este permis de producator. Unitatile service sunt abilitate de Dacia sa efectueze doar operatiuni de intretinere, montaj de accesorii si operatiuni de reparatie."
am intrebat pe vocea clientului daca se pierde garantia in cazul activarii CB la SL Plus
Comment
-
Salutare.
Azi m-am apucat sa-mi schimb cotiera primita din fabrica, cu una de origine cu spatiu de depozitare. Dupa ce m-am apucat tacticos sa desfac husa la scaun exact ca in instructiunile de montaj...surpriza, cotiera existenta deja prinsa de scaun este sudata de structura acestuia, nu are suruburi pentru demontare. Cine a mai intalnit asa ceva? Pentru demontarea ei chiar trebuie sa folosesc un bomfaier?Attached Files
Comment
Comment