Pai, faci in felul urmator: cand e soare, o lasi cateva ore pe bord sa se incalzeasca putin, apoi incerci sa o montezi, altfel totul e in zadar.
Imbunatatiri Logan 2
Collapse
X
-
Si parca husa trebuie îmbibată în apa si lăsată putin sa se usuce inainte, ceva de genul
cel mai bine cauta pe you tube cum se monteaza si se coase o astfel de husa, nu este foarte complicat dar trebuie ceva răbdare pentru a ieși bine
Comment
-
Avea drl uri tip led montate în grila de jos , si colantata bara în partea de jos,
arată bine cu colant, dar drl urile led parca sunt ilegale daca nu sunt din fabrica , sau autorizate rar ulterior montajuluiYou do not have permission to view this gallery.
This gallery has 1 photos.
Comment
-
eh, ar putea fi de pe la vreun oarecare "organ de urmarire penala" si luminitele alea chiar sa aiba un rost, acolo, la locurile lor...
s-au mai vazut d-astea parcate prin spatele unor dube, am mai vazut vreo doua d-astea in retrovizoare (am aflat ulterior ca erau de la politia economica)... ideea e ca "se mai afla / se mai gasesc".
Comment
-
La multi ani!!
Aveti idee daca sunt bune cauciucurile astea? La viteza se se prind? Se aduna mizerie la ele, ploaie? Rugineste ceva? Multumesc!
5M Car Styling Door Edge Guards Trim Molding Strip For Dacia Logan 1 2 MCV Duster 2 Logan 2 MCV Sandero 1 2 lodgy Accessories
Comment
-
https://www.loganclub.ro/forum/forum...96#post3629196
Rezolvarea problemei este acoperirea spațiului de sub bare pe unde culisează sitemul de prindere. Am pus bandă adezivă armată neagră....
Singura problemă sesizată este la umiditate unde mai fluieră puțin.
Posibil să fie de la bara din spate la care nu am astupat acel canal.
Dacă la barele de aluminiu , posibil și la cele de oțel mai scumpe, se livrează cu garnitura de atanșare pentru acel loc, la astea ieftine ioc...
M-am hotărât să scriu rezolvarea, ca fiind și eficientă, după ce am văzut un Logan cu bare de „origine” care aveau același accesoriu lipit pe ambele bare
Logan 0.9 TCe 2018
Comment
-
Stiu ca s-a mai discutat aici dar...nu mai gasesc informatia.
Nu sunt adeptul modificarilor insa pentru ca avem envoie uneori de mai multa lumina in spate la masina, as vrea sa schimb becurile normale cu unele cu LED.
Intrebarile mele ar fi:
- ce tip de LED imi trebuie (am mcv 2, imi trebuie doar ptr lampa spate).
- are vreo probleme CB cu aceasta modificare?
Comment
Comment