If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
aluia exterior nu prea-i vad alt folos in afara de a face zgomot.
retine mocirla cit timp de deplasezi; si cit stai pe loc nu face altceva decit sa ascunda o imbinare fireasca si un pic mai aerodinamica.
mna... banii tai, alegerea ta.
Din câte am observat, nu face zgomot, este făcut special să intre în locul acela (are și o formă aerodinamică), este aproape identic cum este la ”Dacia Logan 1”. În plus, am văzut că este făcut special pentru mașină, nu este universal (cel puțin așa scria pe etichetă ”Windshield molding for Renault Logan 2014- material Rubber deflector pad accessories”). Foarte greu să intre mizerie, intră foarte strâns (dar nu cât să afecteze parbrizul de la temperaturi (cald/ rece). Nu l-am plătit, a fost trimis împreună cu plasticele de interior (un fel de cadou). Am zis să îi dau o șansă să văd cum este. Sunt destul de mulțumit.
Problema este ca transportul este mai scump ca produsul in sine. Chiar nu aduce nimeni in Romania asa ceva? Mie inca nu mi-a venit masina dar pregatesc o lista de cumparaturi. Lamuriti-ma si pe mine va rog ....
1. am vazut ca nu exista aceste plasticele laterale din spirit economic. Vorbim de partea interioara. Ok
2. Stopurile nu au nici ele protectie? Caci am gasit pe ali si capac de stopuri...
3. Becurile interioare banuiesc ca sunt chioare din fabrica. Daca montez ledurile de mai jos, afecteaza cumva garantia sau carcotesc aia ceva? Din cate vad sunt plug and play dar sa nu ma trezesc ca iau foc sau ceva...
1. Plasticele laterale nu exista.
2. Stopurile sunt imbracate in mocheta, nu se vad la interior.
3. Plafoniera cu care vine masina, are un singur bec, poti cumpara cu 3 becuri, este plug and play.
4. Plasticul din portbagaj lipseste, e tabla goala, expusa la zgarieturi.
La x52 Ph1, stopurile sunt chele din fabrica, la ph2 le-au imbracat cu mocheta, ca sa para un pic de evolutie fata de modelul precedent, insa nu m-ar mira sa le scoata din nou la noua generatie Logan 3.
3. Becurile interioare banuiesc ca sunt chioare din fabrica. Daca montez ledurile de mai jos, afecteaza cumva garantia sau carcotesc aia ceva? Din cate vad sunt plug and play dar sa nu ma trezesc ca iau foc sau ceva... https://www.aliexpress.com/item/3pcs...607b2e0eSDcDPc
am eu montate, sunt ok
lumina este net superioara fata de becul cu filament.
Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
Si legat de geamurile electrice. Stiu ca din fabrica doar cel de la sofer vine cu shut up down. Pentru celelalte 3 se poate activa din calculator functia sau trebuie module? Si cat ar costa? Multumesc.
am un coleg care a montat o plafoniera cu trei becuri - noi avem nevoie de lumina mai tare, numaram bani noaptea, dam rest, e nevoie, - a pus plafoniera cu trei becuri a pus leduri decit becuri normale, a iesit doar un fuior de fum de sub bord, a dus taxiul pe platforma la reprezentanta, immobox prajit, scor 300 euroi, asa ca mai usor cu modificarile astea, ATENTIE ! curentul nu iarta !
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment