Imbunatatiri Logan 2
Collapse
X
-
Da, din păcate, sunt scumpe. Am zis să fac un efort și le-am luat pe toate (mai puțin cel care se pune sub pedale, nu aveam loc de la cât am izolat). Am luat și montat și plasticele pentru partea cu tunelul median (șofer și pasager). Pe lângă prețul lor, nu uitați că mai sunt și taxele vamale (am plătit cam 70-80 de lei taxele vamale). Dar, estetic, fac să arate altfel mașina.Last edited by Danis702000; 20 May 2019, 16:21.
Comment
-
[QUOTE=Maskatu;n3637666
2. Lumina in interior, foarte slaba, iar in spate nu exista deloc. Plafoniera cu toate ca este lata, are un singur bec. Am vazut pe net plafoniere cu 3 becuri dar am observat ca sunt si de 2-3 dimensiuni. Ma puteti ajuta cu un link ceva compatibil? Si nu as vrea sa pierd garantia sa zica Dacia ca am umblat la instalatia electrica...
[/QUOTE]
Legat de iluminarea interioară, se poate pune și a doua plafonieră, tot cu trei becuri. Recomand LED-urile de la Marian, cele cu lumină caldă, sunt foarte, foarte bune, luminează foarte bine. Cei de la service (”Meridian Sud”) nici nu au dat importanță luminilor, au crezut că vine din fabrică cu două plafoniere.Attached Files
Comment
-
Wow, arata intr-un mare fel... un link ceva cu ele? Deci se poate schimba si plafoniera din fata cu una cu mai multe leduri, sau se pun direct in ea leduri? Nu afecteaza garantia? Caci aici este problema mea. Iar in spate banuiesc ca trebuie taiat plafonul...
Comment
-
Da, se pot pune trei LEd-uri, Marian le-a făcut după forma din plafonieră. Mie îmi place lumina caldă, de aceea le prefer. Da, se taie plafonul, se pune în centru (la mijloc), puțin după scaunele din față. Acum, cred că se poate pune și în altă parte. Având plafonul izolat fonic, nu au fost probleme că atinge altceva. Legat de garanție, se presupune că tai firele de la plafoniera din față ca să adaugi pentru cea din spate. Nu am avut probleme. Doar pasagerii, care nu sunt obișnuiți cu o asemenea lumină puternică. Toată lumea se va uita la tine noaptea când se vor aprinde.Last edited by Danis702000; 20 May 2019, 18:14.
Comment
-
Îmi cer scuze, am zis că nu mai scriu legat de “Logan 1”, mașina roșie. Până la urmă asiguratorul a acceptat devizul service-ului. Este în reparații. Dar am văzut că au tăiat spatele. Atașez poze. Mașina nu am de gând să o vând, vreau să o păstrez pentru generațiile următoare (când o să fie un fel de “Dacie 1300”).Attached Files- 2A177610-B332-46BA-893E-5E27A36582E8.jpeg (62.6 KB, 427 views)
- 0DC35C32-0B60-4E26-AA3E-444BBB4DBAF4.jpeg (80.9 KB, 403 views)
- 255FB7A8-C752-463B-BD40-07B1DD959836.jpeg (76.3 KB, 423 views)
- 7D9ECB04-6B65-4E38-A1CC-EEE2BBFB133C.jpeg (85.0 KB, 396 views)
- 1081FE0D-C06B-44ED-A12A-A8198010DA16.jpeg (70.6 KB, 409 views)
You do not have permission to view this gallery.
This gallery has 5 photos.
Comment
-
Originally posted by Danis702000 View PostDa, se pot pune trei LEd-uri, Marian le-a făcut după forma din plafonieră. .
kit tuning dacia logan,evacuare dacia logan,spoilere dacia logan ,jante dacia logan, chiptuning dacia logan
Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Mulțumim, t0rquemada! Am trimis mesaje mai multor firme din Rusia dacă mai există carenajele acelea care acoperă oalele roților din spate. Pe mai multe site-uri din Rusia nu se mai poate selecta ”Dacia” (este gri). Sunt curios ce zic. Și, dacă mai există, la ce preț sunt (dacă trimit în restul Europei).
Comment
-
Au răspuns câteva firme: “Добрый день!
В наличии нет, можно заказать.
Подкрылок RENAULT Logan, 2014-> (задний левый) - 470 лей
Подкрылок RENAULT Logan, 2014-> (задний правый) - 470 лей.
Ближайшая поставка 15- 20 июня.”
Din ce am înțeles, se poate face comandă, pe baza unei comenzi ferme se poate comanda (de către firma din Rusia) la cei care le produc (tot în urma unei comenzi), dar din iunie. Ca preț, nu îmi dau seama ce “Lei” sunt.
Comment
-
Ah, se pare ca epopeea carenajelor nu se rezolva imi pare rau. Anul trecut am sunat, am dat mailuri la Novline si intr-un final au zis prin luna iulie ca se muta in bucuresti. Dar de atunci nu am mai dat de ei. Cred ca mi-au raspuns la mail doar pt ca le dadusem forward la un email trimis celor din Rusia in care le scriam ca nu mai raspund cei din Romania si probabil asta i-a stimulat sa raspunda in scris.
Cred ca iintr-o zi ma duc ssi vizitez Chisinaul si imi cumpar singur din Moldova, serios.
Poti lasa adresa de acolo, te rog frumos?
Comment
Comment