Stai ca n-am nici pasaport ) ma refeream la anul
Imbunatatiri Logan 2
Collapse
X
-
Salutare!
am o întrebare ce poate suna ciudat. Cum se inchid la voi aeratoarele centrale? Sunt cele dreptunghiulare la mine. Mi se pare că nu etanșează deloc (sigur că nu mă așteptam să etanșeze perfect dar nici așa). Și se închid într-un mod ce pare nefiresc, cel puțin mie. Adică trăgând moțul ăla de la stânga la dreapta, spre centru. E din categoria așa face toate? Sau poate au fost montate inversYou do not have permission to view this gallery.
This gallery has 1 photos.
Comment
-
Originally posted by rodavidoff View PostSalutare!
am o întrebare ce poate suna ciudat. Cum se inchid la voi aeratoarele centrale? Sunt cele dreptunghiulare la mine. Mi se pare că nu etanșează deloc (sigur că nu mă așteptam să etanșeze perfect dar nici așa). Și se închid într-un mod ce pare nefiresc, cel puțin mie. Adică trăgând moțul ăla de la stânga la dreapta, spre centru. E din categoria așa face toate? Sau poate au fost montate inversPentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Era o constatare. Nimic mai mult. Că mie mi se pare ciudat că se închid spre mijloc (stânga spre dreapta) și că totuși intra mult aer cu ele "închise". Nu am vrut sa creez o alta polemica.
P.s trebuia să fi postat la secțiunea "întrebări Logan 2". Îmi cer scuze și poate un moderator mută postarea acolo
Comment
-
Originally posted by Danis702000 View PostLe-am scris dacă nu se poate să trimită cumva.
Nu știu dacă se poate trece la ”îmbunătățiri”, îmi place să merg aproape săptămânal la ”ozonificare/ ozonizare” interior pentru mașină (la o benzinărie din zonă- ”OMV”). Nu folosesc parfumuri (odorizante) în mașină, nu fumez, nu mănânc...etc.Last edited by Danis702000; 24 May 2019, 18:26.
Comment
-
Originally posted by Danis702000 View Post
Am primit răspunsul firmei producătoare (carenajele spate): ”Anchetă задний левый and задний правый. Nu, (nu) putem găsi o soluție. Putem vinde numai pe teritoriul Moldovei”. Singura soluție rămâne tot drumul până acolo.
- Likes 1
Comment
Comment