La X52 ph1, nu are mocheta pe stopuri, de la ph2 au pus iar mocheta.
Imbunatatiri Logan 2
Collapse
X
-
Originally posted by gabrieln1960 View Post
Foarte bine ai facut, doar sa ai grija sa verifici periodic ca mocheta sa nu retina apa pentru ca te poti trezi cu rugina in portbagaj si pe urma bineinteles ca o sa fie de vina calitatea tablei.
La hatch-uri avem mocheta completa in portbagaj (inclusiv pe laterale) si odata la cateva luni verific cu atentie peste tot.
Comment
-
Poze cu mocheta din spatele stopurilor
se vede si mocheta de pe buza portbagajului
de la logan 2 facelift au pus mocheta care acoperă si spatele stopurilor, din 2016You do not have permission to view this gallery.
This gallery has 2 photos.Last edited by panselin4; 3 October 2019, 10:03.
Comment
-
Salutare. Parca DCI avea resistenta electrica pentru incalzirea habitaclului, "rapid"... eu am climatizare automata, dar nu simt sa se intample ceva rapid (in 1 km...) si inca nu e frig. Acum nu mai tin climatizarea pe AUTO, ca sufla cam tare pentru gusturile mele, dar, pe manual, temperatura la maxim, tot nu se intampla sa dea caldura decat dupa 1-2....3 km in oras. Si caldura e asa... caldut.
si inca nue frig. Cum functioneaza rezistenta asta electrica? Doar pe auto, sau doar cand e afara mai jos de -x grade, sau... nu o fi deloc?
Comment
-
Modul ECO este activat?
Eu am dCi cu climatizare automata si caldura incepe sa bage dupa vreo 2-3 minute dar jos, la picioare in fata si pentru spate (daca ai conductele aferente).
Zilele acestea am avut 3-4 grade dimineata si am simtit-o mai bine.I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
Comment