Le poti monta tu, nu este prea complicat. Colegul epuru a facut un mini tutorial cu poze in postul 1196, pagina 78.
Imbunatatiri Logan 2
Collapse
X
-
Una implica click-click cealaltă tot felul de activități cu capul în jos pe sub scaune și stat în genunchi pe lângă masina...
Și apoi operația pe care o fac eu în 3 ore, cineva cu experienta o va realiza intr o ora, fără sa rupă nici o clema sau alte minuni.
Ma pot deplasa pe raza județelor menționate pentru instalarea tubulaturii.
- Likes 2
Comment
-
Una implica click-click cealaltă tot felul de activități cu capul în jos pe sub scaune și stat în genunchi pe lângă masina...
Și apoi operația pe care o fac eu în 3 ore, cineva cu experienta o va realiza intr o ora, fără sa rupă nici o clema sau alte minuni.
Ma pot deplasa pe raza județelor menționate pentru instalarea tubulaturii.
Comment
-
Originally posted by valioglu View PostDaca strangi prezoanele jantelor la 105 Nm le desfaci usor si nu rupi cheia. Daca strang ciobanii de la vulcanizare cu pistolul cu impact normal ca rupi tubulara din dotare. Am rupt doua prezoane la VW in fuzeta la desfacere dupa 8 luni de la montare cu pistolul pneumatic.
Nu cheia e de vina in general.
- Likes 2
Comment
-
Si click-click implica ceva "activitati" ce pot dura chiar mai mult de 30-40 minute.
Apoi si click-click necesita putina "experienta" si se pot produce "stricaciuni" daca "imbunatatirile" nu se "executa" conform (chiar daca atat programele cat si softul masinii au cateva nivele de protectie).
Dar nu detaliez si nici nu intru in polemica, doar am mentionat asta.
- Likes 3
Comment
Comment