If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Și acu am văzut reclama ce zice de tubulatura inclusa, îți dai seama ce dotare super extra este, de merită asa reclama.
Nici n prin cap nu mi-a trecut ca nu le are.
Pana a venit iarna și mi-au înghețat picioarele. Dar e bine totuși, măcar încălzește bordul!
Tine cafeaua calda iarna si sucu rece vara
Dupa tutorialul din postul mentionat mai inainte montarea conductelor se poate face usor in regie proprie.
La fel si filtru aer habitaclu...uneori iese mai bine ca in service...
Last edited by anduvirgil; 28 September 2020, 20:47.
Și acu am văzut reclama ce zice de tubulatura inclusa, îți dai seama ce dotare super extra este, de merită asa reclama.
Nici n prin cap nu mi-a trecut ca nu le are.
Fără niciun fel de glumă pune link cu reclama respectivă (ține cont că dotarea e doar pe țări nordice și RUsia - pachet iarnă grea)
Seba Duster ph3 are tubulatura standard nu montezi tu nimic.
Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
"in regie proprie" - nu trebuie demontate scaunele, date la maxim inapoi, demontat tunelul central, si parte inferioara a panoului central, cu mana se cauta cele guri de ventilare (sau oglinda ) si se pot monta tubulaturile pe rand pe fiecare parte - ne cuplate de la inceput. + putina indemanare, ca nu sunt conducte de lichide. (documentarea pe youtube ofera informatii suficiente). Incercarea moarte n-are! Succes!
P.S. Era bine sa incercati in vara, mai cald, plasticul mai moale si zgarieturi pe maini mai putine.
Seba Duster ph3 are tubulatura standard nu montezi tu nimic.
N-am stiut pe cine sa intreb, bag seama In septembrie 2018 n-am vazut pe masina din showroom si cand am intrebat, au zis ca n-are. sa-i mut, ca nu stiu sau nu vor sa-si vanda masinile.
Exact asta am zis eu inainte sa le montez. Mi-e lene sa caut postarea respectiva acum.
Eu le-am montat singur, nu mai stiu cat mi-a luat, vreo ora si ceva.Fara sa dau jos scaunele. Daca dai scaunele jos merge mult mai repede si usor.
OK, am montat azi cele două conducte. Super încîntat de randamentul sporit al aerotermei.,operatiunea a durat trei ore, lucrînd cu răbdare. Scaunele față le-am demontat ,e mult mai ușor, ai loc mai mult. Recomand cu căldură această investitie. Mulțumiri speciale userului Planetară ptr. promtitudine.
Muuulțumesc !. ( ..ce-am făcut trei ore... e adevărat, daaar : oleacă de burtică, genunchi inflexibili, niște ani vreo 70, asta e, mai usor cu sprinteneala )
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment