Le trec pe numele tau Stoicane
Imbunatatiri Logan 2
Collapse
X
-
Originally posted by Madutzu25 View PostEu am eibach pe L2, sunt multumit de rezultatele obtinute. Poate in viitor o sa trec pe h&r + amortizoare sport
Originally posted by Remus77 View PostArata f bine. Ma asteptam la H&R sa fie mai joasa dar e ok garda. Multumesc de info si poza!
Comment
-
am promis ca revin cu poze cu suportul de ochelari montat, lumina cu senzor de miscare in torpedou, plus azi am cumparat protectie de cauciuc pt zona mediana de la picioarele pasagerilor din spate
Comment
-
Din targul vitan, este cea de la logan 1,se potriveste perfect
Mai aveau unele universale, mai ieftine,dar erau prea inguste si nu acopereau bine
Au acolo si mocheta la metru patrat, de care voi cumpara pt a pune pe tabla goala din portbagaj, inclusiv capota portbagaj, doar trebuie taiata si asezata cum trebuie, inclusiv fonomin se poate montaLast edited by panselin4; 3 March 2015, 00:16.
Comment
-
Originally posted by OldMann View PostTubulatura pentru aeroterma, cele care orienteaza caldura spre locurile din spate, unde se pot gasi de cumparat? Am intrebat la reprezentanta si au spus ca sunt 96lei buc.
Comment
Comment