If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ce tare, credeam ca rezolvasera acest neajuns la modelele noi...
Sunt surprins sa vad ca trebuie sa recurgi la cam aceleasi "imbunatatiri" ca la ph 1.
Din curiozitate, cheder la capota are?
am intrebat azi la reprezentanta despre cotiera logan 2, si au zis ca se poate comanda noul model de cotiera , cica este mai frumos stilizata si mai faina, la pretul de 326 de lei parca, si manopera e undeva la 50 de lei
intreabarea mea este adresata colegilor care au montata cotiera la logan 2 sau sandero 2, merita cotiera? in sensul daca este practica si confortabila in oras si la drum lung? incomodeaza in vreun fel, poate la frana de mana?
si daca aveti idee daca sunt pe net poze cu cotiera cea noua, eu am cautat si nu am gasit
Imi permit sa-ti raspund eu primul - sunt foarte multumit de ea - nu incomodeaza la drum lung(intr-adevar am doar 3 drumuri de peste 800 de km intr-un an), nu mi se pare a fi fragila, sistemul de prindere e ok si e rabatabila.
Intr-adevar ca aspect nu rupe gura targului.
Am cumparat si montat tubulatura de aer pt pasagerii din spate, vreau sa i multumesc lui torquemada pt coduri ,
Tubulatura completa a costat 140 ron, plus 50 de lei manopera, dar am platit doar 140 in total, datorita voucherului de pe my dacia
Foarte buna investitia dupa parerea mea, instalarea a durat cam 30 de minute, si nu trebuiesc scoase scaunele, este destul de usor de instalat acea tubulatura
Despre ce voucher e vorba, m-am uitat pe my dacia si nu-mi apare nimic.
Multumesc.
Last edited by 77sky; 13 April 2015, 23:26.
Reason: Automerged Doublepost
era o oferta pe my dacia cu un voucher de 50 de lei, dar a fost valabil doar in luna martie, si doar la ce depasea 150 de lei ,piese plus manopera
deci cotiera chiar este utila si practica, sa inteleg
ma bate gandul sa montez si eu
imi pare ca cotiera de logan 2 nu incomodeaza la frana de mana precum cea de origine de logan 1 ph 2, pe care am avut o pe vechiul logan
am vazut la ford b max suport de ochelari montat fix unde am montat si eu suportul, in locul manerului de sprijin de la sofer
ai idee este cotiera cea noua de logan 2, sau prima cotiera aparuta tot pt logan 2?
in orice caz, 163 lei cotiera, este un pret foarte bun, dar chiar si la banii acestia au profit
nu am vazut o, doar am auzit de ea de 2 ori
cica la reprezentanta nu o au,pt a se putea viziona, dar se poate comanda, si ca este mai faina decat prima
Este foarte utila si comoda cotiera - faptul ca e facuta special pt dacia are avantajul dimensiunii corecte, adica vine bine la nivelul cotului si schimbi usor vitezele, pentru frana de mana nu e cel mai ergonomic insa se poate manevra destul de usor pe langa cotiera... recomand
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment