Cotiera postata de torq seamana foarte mult cu Armster 2, pe care a avut-o cineva de pe forum si a returnat-o pe motiv ca era instabila si parea ca cedeaza in orice moment. In plus, e si inestetica, din punctul meu de vedere - ma refer la partea care vine prinsa de tunelul median.
Imbunatatiri Logan 2
Collapse
X
-
Si o poza cei drept mica cu noul model de cotiera in realitate.
Comment
-
din ce inteleg, primele 3 poze sunt cu noua cotiera de logan 2, iar poza 4 este cu primul model de cotiera pt logan 2
pozele sunt luate de pe forum
Comment
-
Am vazut - live- o cotiera, model nou, pentru logan 2. Chiar daca are spatiul de depozitare mai mare si este mai eleganta nu se compara, ca rezistenta, cu cea originala. Eu o am pe cea originala (poza 4 de mai sus ) de mai bine de un an si ... nicio problema. M-am ingramadit in ea, fiumio s-a urcat cu picioarele pe ea etc etc ... coafura rezita, cu brio
Comment
-
Dupa editare post, clic pe "Go Advanced", apoi clic pe atasament...se deschide Gestiunea Atasamentelor, cauti in computer ce vrei sa postezi, incarci si...gata.
OFF.
Nu e tocmai topicul, dar hai sa facem o exceptie, poate ajuta si pe altii.Attached FilesDegradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
nu uita sa modifici rezolutia pozelor.........Attached Files„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
Comment