@ionyk013: Un Jurnal de Bord ar fi binevenit.
Imbunatatiri Logan 2
Collapse
X
-
asa arada la loganul meu export
.......................
Comment
-
@ionyk013
In primul rand felicitari de achizitie si la cat mai multe drumuri fara probleme.
In al doile rand ... no offence ... aici suntem pe un topic de inbunatatiri unde tu ne prezint loganul de export din care pui patru poze (una cu susu'n jos - da nu mai conteaza ) cu o cotiera prinsa de scaunul soferului. Deci, fara suparare, care este inbunatatirea??
Asa cum zice si Florin (Ampt) mai sus; iti recomandam un topic dedicat pe my ride. Sunt convis ca va avea multe vizualizari.
Bafta
Comment
-
Originally posted by M.FLORIN View Post@ionyk013
In primul rand felicitari de achizitie si la cat mai multe drumuri fara probleme.
In al doile rand ... no offence ... aici suntem pe un topic de inbunatatiri unde tu ne prezint loganul de export din care pui patru poze (una cu susu'n jos - da nu mai conteaza ) cu o cotiera prinsa de scaunul soferului. Deci, fara suparare, care este inbunatatirea??
Asa cum zice si Florin (Ampt) mai sus; iti recomandam un topic dedicat pe my ride. Sunt convis ca va avea multe vizualizari.
Bafta
Comment
-
asta sunt citeva inbunatatiri care lea ales
.................................................. ...........Attached FilesLast edited by 77sky; 13 April 2015, 23:25.
Comment
-
asta sunt citeva inbunatatiri care lea ales
Ziua nu au intensitate, noaptea arata bine.Last edited by 77sky; 13 April 2015, 23:25.
Comment
-
Originally posted by Oti View Postpentru unii poate sa fie o imbunatatire sau o idee de cum se poate face.......daca se poate aftermarket de ce sa nu fie o imbunatatire, oare rezista?
Originally posted by ionyk013 View Post[ATTACH]499613[/ATTACH]
[ATTACH]499614[/ATTACH] ziua nu au intesitate noaptea arata bine
Pragurile iluminate nu sunt neaparat o imbunatatire ... poate mai de graba un accesoriu.
Eu am o alta curiozitate; instinctorul a fost amplasat de fabrica in acel loc? Mi se pare o idee foarte buna de a-l amplasa acolo si a avea acces instant la el.
Comment
-
In primul rand e extinctor, adica nu asa: http://dexonline.ro/definitie/instinctor.
Eu l-am prins de cric, cu doua curele ratrape: http://www.decathlon.ro/cureluse-pen...d_8171436.html
Comment
-
vreau sa bag niste LED-uri, si m-am uitat un pic pe acolo, am zis sa pun poze acuma, poate le foloseste t0rque la "coduri piese....." sunt consumabile in caz de pocneala........Last edited by Oti; 12 April 2015, 20:34.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
Comment