Imbunatatiri Logan 2
Collapse
X
-
Ionyk013, sa stapanesti sanatos masina, si sa faci cati mai multi km fara evenimente
Este prima data cand vad la dacia o cotiera prinsa in acel fel, adica de scaunul soferului
Cum zicea si florin, acea cotiera nu cred ca se poate monta asa usor la un scaun fara asa ceva prevazut din fabrica
Eu cred ca voi merge pe cotiera de l2 clasica
Am vazut la masina mea, sub torpedou 3 urechi de prindere in care se poate prinde cu clipsuri,o bucata de carton care are si fonomin prins acolo, probabil precum este acel carton cu fonomin din partea soferului, de deasupra pedalelor,asta pt un plus de izolatie fonica
Poate torq ai idee ,gasim asa ceva la dacia?poate un cod sau pret
Ma gandesc ca se poate confectiona destul de usor in cazul in care nu gasimLast edited by panselin4; 13 April 2015, 23:19.
Comment
-
Originally posted by panselin4 View PostIntrebarea este. Trebuia sa am din fabrica acolo materialul acela?
Adica acel carton cu fonomin montat sub torpedou?
Am laureat. Dar de 1.2, poate au doar dieselurile acel fonomin acolo
Ai idee un pret ?
Comment
-
Parerea mea este ca scutul de plastic este doar pentru protectie impotriva prafului sau noroiului , l-am vazut cand am facut revizia de an si a fost dat jos, in cazul in care dai intr-o bordura sau ceva se sparge imediat, este subtire si flambeaza mai rau ca o tava dintr-un magazin cu orice produs la 13 lei.Captain of the black pearl
Comment
Comment