pai si cum e ?! nu sunt procente din latimea anvelopei ?
Imbunatatiri Logan 2
Collapse
X
-
Asa si ai utat un lucru R
Si noi vorbeam de diametru total al anvelopei
Dar asa ne place sa complicam lucrurile
Si s-a inteles ca vrea sa puna 215 pe jentile de serie
Eu am spus ca va avea un balon destul de mare datorita latimiisigpic
Comment
-
Da mai dar mai tarziu a specifat ca vrea sa cumpere si alte Jenti
Si eu am in teles ca vrea sa puna pe cele de origine.
Daca vrea poate sa puna si pe 14 atat timp cat schimba jentile
Merg alea de ATV-uri de strada
Iti dai seama ca daca pui 215 pe janta de uzina va semana cu o roata de motocicletasigpic
Comment
-
am gasit la un dealer, cotiera in stoc, primul model de cotiera pt logan 2, dar este 357 lei cu manopera inclusa, pare un pret cam mare
stiu ca este practica cotiera, si confortabila, dar e cam scumpa
apropo, am vazut un steapway la reprezentanta, care avea plafoniera cu un singur becLast edited by panselin4; 20 April 2015, 21:58.
Comment
-
Last edited by t0rquemada; 20 April 2015, 22:17.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Originally posted by panselin4 View Postam gasit la un dealer, cotiera in stoc, primul model de cotiera pt logan 2, dar este 357 lei cu manopera inclusa, pare un pret cam mare
stiu ca este practica cotiera, si confortabila, dar e cam scumpa
Eu am dat 200 lei pe ea si, in opinia mea, merita acesti bani. Spatiul de depozitarea este suficient pentru un incarcator auto + cablu si un pachet de srevetele mic.
Comment
-
Originally posted by t0rquemada View PostCotiera nu e pentru depozitare ci pentru sprijin.
aici era, deci nu mai e la promoție.
http://www.dacia.ro/servicii-post-va...ice/accesorii/
Comment
-
O imbunatatire foarte necesara ,pe care am tot amanat o, dar care o am in plan cat mai curand,este montarea unui capitonaj pe buza portbagajului, unde este tabla goala
Am vazut ca este foarte expusa zgarieturilor, iar acum trebuie sa dau cu kelfos si cu vopsea dupa cod, pt a cosmetiza zgarieturile
Comment
Comment